Запис Детальніше

The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive
Роль водної фази у формуванні мікроструктури вершкового масла з порошком буряка червоного
Роль водной фазы при формировании микроструктуры сливочного масла с добавкой порошка свеклы красной столовой
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Simakhina, G.
Pryadko, M.
Goiko, I.
Tobilevich, N.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Сімахіна, Г. О.
Прядко, М. О.
Гойко, І. Ю.
Тобілевич, Н. О.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Симахина, Г. А.
Прядко, Н. А.
Гойко, И. Ю.
Тобилевич, Н. А.
 
Subject butter
microstructure
water phase
вершкове масло
мікроструктура
водна фаза
сливочное масло
микроструктура
водная фаза
 
Description Electron microscopic investigation stated that saccharose contained in beet powder favoured the formation of cell structure on the edge of water and fat phase, and increased the mechanical strength of fat
globule cover. This fact provided the formation of granular structure and plastic consistence butter with beet powder additive.Електронно-мікроскопічні дослідження показують, що сахароза, яка міститься в порошку буряка, сприяє формуванню клітинної структури на межі водної і жирової фази та підвищує механічну міцность оболочки жирової глобули. Электронно-микроскопические исследования показали, что сахароза, содержащаяся в порошке свеклы способствует формированию ячеистой структуры на границе водной и жировой фазы и повышает механическую прочность оболочки жирового шарика.
 
Date 2013-07-05T10:40:56Z
2013-07-05T10:40:56Z
1998
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevska, T. The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive / T. Rashevska, I. Gulyy, G. Simachina, N. Pryadko, I. Goyko, N. Tobilevich // Water managment in the disign and distribution of quality food. Proceeding of the poster sessions. - Helsinki, Finland, 1998. - P. 202-203.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8962
 
Language en