The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive
Роль водної фази у формуванні мікроструктури вершкового масла з порошком буряка червоного Роль водной фазы при формировании микроструктуры сливочного масла с добавкой порошка свеклы красной столовой |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Simakhina, G. Pryadko, M. Goiko, I. Tobilevich, N. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Сімахіна, Г. О. Прядко, М. О. Гойко, І. Ю. Тобілевич, Н. О. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Симахина, Г. А. Прядко, Н. А. Гойко, И. Ю. Тобилевич, Н. А. |
|
Subject |
butter
microstructure water phase вершкове масло мікроструктура водна фаза сливочное масло микроструктура водная фаза |
|
Description |
Electron microscopic investigation stated that saccharose contained in beet powder favoured the formation of cell structure on the edge of water and fat phase, and increased the mechanical strength of fat globule cover. This fact provided the formation of granular structure and plastic consistence butter with beet powder additive.Електронно-мікроскопічні дослідження показують, що сахароза, яка міститься в порошку буряка, сприяє формуванню клітинної структури на межі водної і жирової фази та підвищує механічну міцность оболочки жирової глобули. Электронно-микроскопические исследования показали, что сахароза, содержащаяся в порошке свеклы способствует формированию ячеистой структуры на границе водной и жировой фазы и повышает механическую прочность оболочки жирового шарика. |
|
Date |
2013-07-05T10:40:56Z
2013-07-05T10:40:56Z 1998 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevska, T. The role of water phase in formation of microstructure of butter with red beet powder additive / T. Rashevska, I. Gulyy, G. Simachina, N. Pryadko, I. Goyko, N. Tobilevich // Water managment in the disign and distribution of quality food. Proceeding of the poster sessions. - Helsinki, Finland, 1998. - P. 202-203.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8962 |
|
Language |
en
|
|