The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter
Вплив добавки інуліну на водну фазу протягом виготовлення вершкового масла Влияние добавки инулина на сосотояние водной фазы в процессе изготовления сливочного масла |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Bobrivnyk, L. Goiko, I. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Бобрівник, Л. Д. Гойко, І. Ю. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Бобровник, Л. Д. Гойко, И. Ю. |
|
Subject |
butter
inulin water phase вершкове масло інулін водна фаза сливочное масло инулин водная фаза |
|
Description |
The researches of water phase state in butter with inulin additive were carried out. The results stated that inulin additive increased the amount of closely linked adsorptional moisture in butter.Проводилися дослідження фазового стану води в маслі з добавкою інуліну. Результати показали, що інулін збільшує кількість міцнозв'язаної адсорбційної вологи у вершковому маслі.Проводились исследования фазового состояния воды в масле с добавкой инулина. Результаты показали, что инулин увеличивает количество прочносвязанной адсорбционной влаги в сливочном масле.
|
|
Date |
2013-07-05T11:33:09Z
2013-07-05T11:33:09Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Rashevska, T. The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter / T. Rashevska, I. Gulyy, L. Bobrovnik, I. Goіko // Water managment in the disign and distribution of quality food. Proceeding of the poster sessions. - Helsinki, Finland,1998. - P. 197-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8966 |
|
Language |
other
|
|