Запис Детальніше

The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter
Вплив добавки інуліну на водну фазу протягом виготовлення вершкового масла
Влияние добавки инулина на сосотояние водной фазы в процессе изготовления сливочного масла
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Bobrivnyk, L.
Goiko, I.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Бобрівник, Л. Д.
Гойко, І. Ю.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Бобровник, Л. Д.
Гойко, И. Ю.
 
Subject butter
inulin
water phase
вершкове масло
інулін
водна фаза
сливочное масло
инулин
водная фаза
 
Description The researches of water phase state in butter with inulin additive were carried out. The results stated that inulin additive increased the amount of closely linked adsorptional moisture in butter.Проводилися дослідження фазового стану води в маслі з добавкою інуліну. Результати показали, що інулін збільшує кількість міцнозв'язаної адсорбційної вологи у вершковому маслі.Проводились исследования фазового состояния воды в масле с добавкой инулина. Результаты показали, что инулин увеличивает количество прочносвязанной адсорбционной влаги в сливочном масле.
 
Date 2013-07-05T11:33:09Z
2013-07-05T11:33:09Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Rashevska, T. The influence of inulin additive in the water composition during the processing of butter / T. Rashevska, I. Gulyy, L. Bobrovnik, I. Goіko // Water managment in the disign and distribution of quality food. Proceeding of the poster sessions. - Helsinki, Finland,1998. - P. 197-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8966
 
Language other