Запис Детальніше

Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin
Електронно-мікроскопічні дослідження вершкового масла з інуліном
Электронно-микроскопические исследование сливочного масла с инулином
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject butter
inulin
microstructure
сливочное масло
инулин
микроструктура
вершкове масло
інулін
мікроструктура
 
Description Electro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on
the microstructure, its role in the formation of butter's plastically
consistency.Электронно-микроскопические исследования показали влияние инулина на микроструктуру сливочного масла и его роль в формировании пластичной консистенции сливочного масла. Електронно-мікроскопічні дослідження показали вплив інуліну на мікроструктуру вершкового масла, а також його роль у формуванні пластичної консистенції продукту.
 
Date 2013-07-05T06:51:09Z
2013-07-05T06:51:09Z
1997
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevska, T. Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin/ T. Rashevska // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient. Book of Abstracts. - Kiev, 1997. - P. 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8940
 
Language en