Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin
Електронно-мікроскопічні дослідження вершкового масла з інуліном Электронно-микроскопические исследование сливочного масла с инулином |
|
Creator |
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А. Рашевська, Т. О. |
|
Subject |
butter
inulin microstructure сливочное масло инулин микроструктура вершкове масло інулін мікроструктура |
|
Description |
Electro-microscopic investigations exposed the inulin's influence on the microstructure, its role in the formation of butter's plastically consistency.Электронно-микроскопические исследования показали влияние инулина на микроструктуру сливочного масла и его роль в формировании пластичной консистенции сливочного масла. Електронно-мікроскопічні дослідження показали вплив інуліну на мікроструктуру вершкового масла, а також його роль у формуванні пластичної консистенції продукту. |
|
Date |
2013-07-05T06:51:09Z
2013-07-05T06:51:09Z 1997 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevska, T. Electro-microscopic investigations of the structure of butter with inulin/ T. Rashevska // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient. Book of Abstracts. - Kiev, 1997. - P. 32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8940 |
|
Language |
en
|
|