Microbiological researches of a butter with inulin
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Microbiological researches of a butter with inulin
Мікробіологічні дослідження вершкового масла з інуліном Микробиологические исследования сливочного масла с инулином |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Grinenko, I. Homichak, L. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Гріненко, І. Г. Хомічак, Л. М. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Гриненко, И. Г. Хомичак, Л. М. |
|
Subject |
butter
inulin microbioligy вершкове масло інулін мікробіологія сливочное масло инулин микробиология |
|
Description |
In NUFT the technology of a butter with inulin is developed and microbiological studies done. В НУХТ розроблено технологію вершкового масла з інуліном і ослідженого його мікробіологічні показники. В НУХТ разработано технологию сливочного масла с инулином и исследовано его микробиологические показатели.
|
|
Date |
2013-07-05T06:42:13Z
2013-07-05T06:42:13Z 2004 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Microbiological researches of a butter with inulin / T. A. Rashevskaja, I. S. Gulij, I. G. Grinenko, L. M. Honnchak // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8939 |
|
Language |
en
|
|