Запис Детальніше

Microbiological researches of a butter with inulin

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Microbiological researches of a butter with inulin
Мікробіологічні дослідження вершкового масла з інуліном
Микробиологические исследования сливочного масла с инулином
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Grinenko, I.
Homichak, L.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Гріненко, І. Г.
Хомічак, Л. М.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Гриненко, И. Г.
Хомичак, Л. М.
 
Subject butter
inulin
microbioligy
вершкове масло
інулін
мікробіологія
сливочное масло
инулин
микробиология
 
Description In NUFT the technology of a butter with inulin is developed and microbiological studies done. В НУХТ розроблено технологію вершкового масла з інуліном і ослідженого його мікробіологічні показники. В НУХТ разработано технологию сливочного масла с инулином и исследовано его микробиологические показатели.
 
Date 2013-07-05T06:42:13Z
2013-07-05T06:42:13Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Microbiological researches of a butter with inulin / T. A. Rashevskaja, I. S. Gulij, I. G. Grinenko, L. M. Honnchak // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8939
 
Language en