Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions as a regulator of butter textures
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions as a regulator of butter textures
Формирование несоответствия кристаллических образований фракций молочного жира как регулятора текстуры масла Формування невідповідності кристалічних утворень фракцій молочного жиру як регулятора текстури масла |
|
Creator |
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А. Рашевська, Т. О. |
|
Subject |
butter
milk fat fractions texture сливочное масло фракции молочного жира текстура вершкове масло фракції молочного жиру текстура |
|
Description |
Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions have been investigated in our University.Формирование несоответствия кристаллических образований фракций молочного жира было исследованы в нашем университете.Формування невідповідності кристалічних утворень фракцій молочного жиру було дослідженo в нашому університеті. |
|
Date |
2013-07-04T13:54:24Z
2013-07-04T13:54:24Z 1998 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevska, T. Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions as a regulator of butter textures / T. Rashevska // Physics of agro and food products. Book of Abstracts. - Lublin, Poland, 1998. - P. 106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8916 |
|
Language |
en
|
|