Запис Детальніше

Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions as a regulator of butter textures

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions as a regulator of butter textures
Формирование несоответствия кристаллических образований фракций молочного жира как регулятора текстуры масла
Формування невідповідності кристалічних утворень фракцій молочного жиру як регулятора текстури масла
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject butter
milk fat fractions
texture
сливочное масло
фракции молочного жира
текстура
вершкове масло
фракції молочного жиру
текстура
 
Description Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions have been
investigated in our University.Формирование несоответствия кристаллических образований фракций молочного жира было
исследованы в нашем университете.Формування невідповідності кристалічних утворень фракцій молочного жиру було
дослідженo в нашому університеті.
 
Date 2013-07-04T13:54:24Z
2013-07-04T13:54:24Z
1998
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevska, T. Formation conformities of crystalline formations of milk fat fractions as a regulator of butter textures / T. Rashevska // Physics of agro and food products. Book of Abstracts. - Lublin, Poland, 1998. - P. 106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8916
 
Language en