Nanovoids in the milkfat and its high-melting components
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Nanovoids in the milkfat and its high-melting components
Нанопустоти в молочному жирі і в його тугоплавких компонентів Нанополости в молочном жире и в его тугоплавких компонентов |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Ukrainets, A. Nishchenko, M. Lihtorovich, S. Buzaneva, E. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Українець, А. І. Нищенко, М. М. Ліхторович, С. П. Бузанева, Е. В. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Украинец, А. И. Нищенко, М. М. Лихторович, С. П. Бузанева, Е. В. |
|
Subject |
nanovoids
fullerenes positron annihilation нанопустоти фуллерени позитронна аннігіляція нанополости фуллерены позитронная аннигиляция |
|
Description |
The nanovoids in the fatty acid triglycerides and in the milkfat are studied by means of tlie positron annihilation spectroscopy. The mean radii of the nanovoids are measured using annihilation characteristics of the hydrogen-like positronium atoms, which annihilate inside the nanovoids.Нанопустоти тригліцеридів жирних кислот і молочного жиру, вивчалися за допомогою ПАС.Середні радіуси нанопустот оцінювали за допомогою аннігіляційних характеристик гідрогеноподібних атомів, які аннігілюють всередині нанопустот.Нанопустоты триглицеридов жирных кислот и молочного жира, изучались с помощью ПАСС. Средние радиусы нанопустот оценивали с помощью аннигиляцийних характеристик гидрогеноподибних атомов, аннигилюють внутри нанопустот. |
|
Date |
2013-07-04T13:06:11Z
2013-07-04T13:06:11Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Rashevska, T. Nanovoids in the milkfat and its high-melting components / T. A. Rashevska, I. S. Gulyy, A. I. Ukrainets', M. M. Nishchenko, S. P. Likhtorovich, E. V. Buzaneva // Material Science and Engineering C. - 2002. - № 19. - P. 197-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8898 |
|
Language |
other
|
|