Запис Детальніше

Nanovoids in the milkfat and its high-melting components

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Nanovoids in the milkfat and its high-melting components
Нанопустоти в молочному жирі і в його тугоплавких компонентів
Нанополости в молочном жире и в его тугоплавких компонентов
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Ukrainets, A.
Nishchenko, M.
Lihtorovich, S.
Buzaneva, E.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Українець, А. І.
Нищенко, М. М.
Ліхторович, С. П.
Бузанева, Е. В.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Украинец, А. И.
Нищенко, М. М.
Лихторович, С. П.
Бузанева, Е. В.
 
Subject nanovoids
fullerenes
positron annihilation
нанопустоти
фуллерени
позитронна аннігіляція
нанополости
фуллерены
позитронная аннигиляция
 
Description The nanovoids in the fatty acid triglycerides and in the milkfat are studied by means of tlie positron annihilation spectroscopy. The
mean radii of the nanovoids are measured using annihilation characteristics of the hydrogen-like positronium atoms, which annihilate
inside the nanovoids.Нанопустоти тригліцеридів жирних кислот і молочного жиру, вивчалися за допомогою ПАС.Середні радіуси нанопустот оцінювали за допомогою аннігіляційних характеристик гідрогеноподібних атомів, які аннігілюють
всередині нанопустот.Нанопустоты триглицеридов жирных кислот и молочного жира, изучались с помощью ПАСС. Средние радиусы нанопустот оценивали с помощью аннигиляцийних характеристик гидрогеноподибних атомов, аннигилюють
внутри нанопустот.
 
Date 2013-07-04T13:06:11Z
2013-07-04T13:06:11Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Rashevska, T. Nanovoids in the milkfat and its high-melting components / T. A. Rashevska, I. S. Gulyy, A. I. Ukrainets', M. M. Nishchenko, S. P. Likhtorovich, E. V. Buzaneva // Material Science and Engineering C. - 2002. - № 19. - P. 197-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8898
 
Language other