Запис Детальніше

Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов
Самоорганізація наноструктури багатокомпонентних жировмістних систем харчових продуктів
Self-organization of multicomponent fat-contained food systemsnanostructures
 
Creator Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
Rashevska, T.
 
Subject сливочное масло
наноструктура
нанопоры
вершкове масло
наноструктура
нанопори
butter
nanostructure
nanovoids
 
Description Проведены комплексные исследования формирования наноструктуры сливочного масла. Впервые методом электронно-позитронной анигиляции в молочном жире обнаружены нанопоры г ~ 0,22-0,56 нм, которые являются центрами формирования наночастиц влаги. Проведено комплексні дослідження формування наноструктури вершкового масла. Вперше методом електронно-позитронної анігіляція в молочному жирі виявлені нанопори г ~ 0,22-0,56 нм, які є центрами
формування наночастинок вологи. Complex researches of butter nanostructure formation were done. using the method of electron-positron annihilation were find nanopores in structure.
 
Date 2013-07-05T11:02:47Z
2013-07-05T11:02:47Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевская, Т. А. Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов / Т. А. Рашевская // Нанорозмірні системи. Будова-властивості-технології : Тези конференції. - Киев, 2007. - С. 79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8964
 
Language other