Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов
Самоорганізація наноструктури багатокомпонентних жировмістних систем харчових продуктів Self-organization of multicomponent fat-contained food systemsnanostructures |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О. Rashevska, T. |
|
Subject |
сливочное масло
наноструктура нанопоры вершкове масло наноструктура нанопори butter nanostructure nanovoids |
|
Description |
Проведены комплексные исследования формирования наноструктуры сливочного масла. Впервые методом электронно-позитронной анигиляции в молочном жире обнаружены нанопоры г ~ 0,22-0,56 нм, которые являются центрами формирования наночастиц влаги. Проведено комплексні дослідження формування наноструктури вершкового масла. Вперше методом електронно-позитронної анігіляція в молочному жирі виявлені нанопори г ~ 0,22-0,56 нм, які є центрами формування наночастинок вологи. Complex researches of butter nanostructure formation were done. using the method of electron-positron annihilation were find nanopores in structure. |
|
Date |
2013-07-05T11:02:47Z
2013-07-05T11:02:47Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рашевская, Т. А. Самоорганизация наноструктуры многокомпонентных жиросодержащих систем пищевых продуктов / Т. А. Рашевская // Нанорозмірні системи. Будова-властивості-технології : Тези конференції. - Киев, 2007. - С. 79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8964 |
|
Language |
other
|
|