Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения
Перспективний напрямок регулювання наноструктури вершкового масла функціонального призначення Promising line of control of the butter nanostructure functional types |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Украинец, А. И. Вашека, О. Н. Рашевська, Т. О. Українець, А. І. Вашека, О. М. Rashevska, T. Ukrainets, А. Vasheka, O. |
|
Subject |
сливочное масло
наноструктура функциональные продукты вершкове масло наноструктура функціональні продукти butter nanostructure functional food |
|
Description |
Электронно-микроскопичеcкие исследования наноструктуры масла показали, что внесение полисахаридов и криопорошков предотвращает формирование слоистой структуры, приводит к измельчению структурных элементов в 5-25 раз, большая часть их находится в наноразмерном диапазоне 1-100 нм. Електронно-мікроскопічні дослідження наноструктури масла показали, що внесення полісахаридів і кріопорошков запобігає формуванню шаруватої структури, призводить до подрібнення структурних елементів у 5-25 разів, велика частина їх знаходиться в нанорозмірному діапазоні 1-100 нм.Using method of electron microscopic we investigated butter nanostructure and its elements.
|
|
Date |
2013-07-04T13:10:09Z
2013-07-04T13:10:09Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рашевская, Т. А. Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения / Т. А. Рашевская, А. И. Украинец, О. Н. Вашека // Нанорозмірні системи. Будова-властивості-технології : Тези конференції. - Киев, 2007.- С. 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8899 |
|
Language |
other
|
|