Запис Детальніше

Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения
Перспективний напрямок регулювання наноструктури вершкового масла функціонального призначення
Promising line of control of the butter nanostructure functional types
 
Creator Рашевская, Т. А.
Украинец, А. И.
Вашека, О. Н.
Рашевська, Т. О.
Українець, А. І.
Вашека, О. М.
Rashevska, T.
Ukrainets, А.
Vasheka, O.
 
Subject сливочное масло
наноструктура
функциональные продукты
вершкове масло
наноструктура
функціональні продукти
butter
nanostructure
functional food
 
Description Электронно-микроскопичеcкие исследования наноструктуры масла показали, что внесение полисахаридов и криопорошков предотвращает формирование слоистой структуры, приводит к измельчению структурных элементов в 5-25 раз, большая часть их находится в наноразмерном диапазоне 1-100 нм. Електронно-мікроскопічні дослідження наноструктури масла показали, що внесення полісахаридів і кріопорошков запобігає формуванню шаруватої структури, призводить до подрібнення структурних елементів у 5-25 разів, велика частина їх знаходиться в нанорозмірному діапазоні 1-100 нм.Using method of electron microscopic we investigated butter nanostructure and its elements.
 
Date 2013-07-04T13:10:09Z
2013-07-04T13:10:09Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевская, Т. А. Перспективное направление регулирования наноструктуры сливочного масла функционального назначения / Т. А. Рашевская, А. И. Украинец, О. Н. Вашека // Нанорозмірні системи. Будова-властивості-технології : Тези конференції. - Киев, 2007.- С. 80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8899
 
Language other