Запис Детальніше

Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures
Формирование ячеистой кристаллической субмикроструктуры в сливочном масле с комплексом добавок
Формування ячеїстої кристалічної субмікроструктури у вершковому маслу с комплексом добавок
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject butter
cellular crystal structure
electron microscopic
вершкове масло
ячеїста кристалічна структура
електронна мікроскопія
сливочное масло
ячеистая кристаллическая структура
электронная микроскопия
 
Description A cellular crystal structure was found to be formed in the butter on the fat globules surface as well as in the interglobule sphere.Ячеистая кристаллическая структура формируется на поверхности оболонки жирового шарика. Ячеїста кристалічна структура формується на поверхні оболочки жирової кульки.
 
Date 2013-07-04T13:34:32Z
2013-07-04T13:34:32Z
2000
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevska, T. Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - San Francisco, USA, 2000. - P. 127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8905
 
Language en