Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures
Формирование ячеистой кристаллической субмикроструктуры в сливочном масле с комплексом добавок Формування ячеїстої кристалічної субмікроструктури у вершковому маслу с комплексом добавок |
|
Creator |
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А. Рашевська, Т. О. |
|
Subject |
butter
cellular crystal structure electron microscopic вершкове масло ячеїста кристалічна структура електронна мікроскопія сливочное масло ячеистая кристаллическая структура электронная микроскопия |
|
Description |
A cellular crystal structure was found to be formed in the butter on the fat globules surface as well as in the interglobule sphere.Ячеистая кристаллическая структура формируется на поверхности оболонки жирового шарика. Ячеїста кристалічна структура формується на поверхні оболочки жирової кульки.
|
|
Date |
2013-07-04T13:34:32Z
2013-07-04T13:34:32Z 2000 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevska, T. Formation of a cellular crystal submicrostructure in butter witn admixtures / T. Rashevska // MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - San Francisco, USA, 2000. - P. 127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8905 |
|
Language |
en
|
|