Запис Детальніше

Exploration of occupational injuries in food industry of Ukraine

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Exploration of occupational injuries in food industry of Ukraine
Дослідження виробничого травматизму в харчовій промисловості України
Исследование производственного травматизма в пищевой промышленности Украины
 
Creator Evtushenko, O.
Євтушенко, О. В.
Евтушенко, О. В.
Klepikov, І.
Клепіков, І. Л.
Клепиков, И. Л.
 
Subject safety and health at work
рroduction traumatism
accident
reasons of traumatism
types of events
безпека праці
производственный травматизм
несчастный случай
причины травматизма
виды событий
безопасность труда
виробничий травматизм
нещасний випадок
причини травматизму
види подій
 
Description The aim of this work is carrying out of statistical analysis of occupational injuries among Food Industry employees. The object of research is occupational injury in Food Industry for 2003-2011 period. Status of occupational injury in Ukraine was analyzed for 2003-2011 period. We show a results of occupational injury dynamic research in Food Industry of Ukraine from 2003 to 2011 years. Distribution for male and female injured employees on enterprises of Food Industry was performed. Indexes of injury rate and heaviness were calculated. And finally, distribution of accidents for main reasons, sorts of events, profession group, age, work experience was performed.
Представлено результати статистичного аналізу виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості України за період 2003...2011 роки. Подані результати дослідження динаміки виробничого травматизму зі смертельним та без смертельного наслідку. Проведено розподіл нещасних випадків за основними причинами, видами подій, групами професій, віком, стажем роботи, і по групах професій осіб, які допустили порушення законодавства з охорони праці в харчовій промисловості. Проведено розподіл загиблих працівників харчової промисловості у 2003-2011 рр.. за проходженням навчання та інструктажів; за періодами від проходження навчання за професією чи видом роботи до нещасного випадку, від проходження останнього інструктажу до нещасного випадку.
Представлены результаты статистического анализа производственного травматизма на предприятиях пищевой промышленности Украины за период 2003...2011 годы. Поданы результаты исследования динамики производственного травматизма со смертельным и без смертельного последствия. Проведено распределение несчастных случаев по основным причинам, видам событий, группам профессий, возрасту, стажу работы, и по группам профессий лиц, допустивших нарушения законодательства по охране труда в пищевой промышленности. Проведено распределение погибших работников пищевой промышленности в 2003-2011 гг. за прохождением обучения и инструктажей, за периодами от прохождения обучения по профессии или виду работы до наступления несчастного случая, от прохождения последнего инструктажа до наступления несчастного случая.
 
Date 2013-07-05T10:24:30Z
2013-07-05T10:24:30Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Evtushenko, О. Exploration of occupational injuries in food industry of Ukraine / О. Evtushenko, І. Klepikov // Ukrainian journal of food science. – 2013. – Vol. 1., Issue 1. – P. 49-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8960
 
Language other