Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар
Физическое моделирование процесса приготовления жидкой опаре Physical modeling of preparation of liquid semis bakery production |
|
Creator |
Чепелюк, О. М.
Чепелюк, О. О. Чепелюк, А. Н. Чепелюк, Е. А. Chepelyuk, O. M. Chepelyuk, O. O. |
|
Subject |
рідки опари
жидкие опары liquid dough |
|
Description |
Технічний прогрес у хлібопеченні спрямований на інтенсифікацію процесів приготування хлібобулочних виробів з метою підвищення ефективності виробництва й скорочення витрат сировини при одночасному підвищенні якості продукції. Однією з ділянок, які потребують заміни і модернізації обладнання, є ділянка тістоприготування. Процеси, які відбуваються на цьому етапі, є найбільш тривалими, а якість їх проведення визначає хід наступних технологічних операцій. Технический прогресс в хлебопечении направлен на интенсификацию процессов приготовления хлебобулочных изделий с целью повышения эффективности производства и сокращение затрат сырья при одновременном повышении качества продукции. Одной из участков, которые требуют замены и модернизации оборудования, есть участок тестопреготовления. Процессы, которые происходят на этом этапе, является наиболее длительными, а качество их проведения определяет ход последующих технологических операций. Technological advances in the bakery aimed at intensification of preparation of bakery products to improve production efficiency and reduce the cost of raw materials while improving product quality. One of the areas that need replacing and upgrading equipment is part of the dough preparation. Processes that occur at this stage, is the most prolonged and the quality of them determines the course of subsequent manufacturing operations. |
|
Date |
2013-07-05T09:26:43Z
2013-07-05T09:26:43Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чепелюк, О. М. Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар / О. М. Чепелюк, О. O. Чепелюк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. - № 2 (75). – С. 3-4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8952 |
|
Language |
other
|
|