Запис Детальніше

Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар
Физическое моделирование процесса приготовления жидкой опаре
Physical modeling of preparation of liquid semis bakery production
 
Creator Чепелюк, О. М.
Чепелюк, О. О.
Чепелюк, А. Н.
Чепелюк, Е. А.
Chepelyuk, O. M.
Chepelyuk, O. O.
 
Subject рідки опари
жидкие опары
liquid dough
 
Description Технічний прогрес у хлібопеченні спрямований на інтенсифікацію процесів приготування хлібобулочних виробів з метою підвищення ефективності виробництва й скорочення витрат сировини при одночасному підвищенні якості продукції. Однією з ділянок, які потребують заміни і модернізації обладнання, є ділянка тістоприготування. Процеси, які відбуваються на цьому етапі, є найбільш тривалими, а якість їх проведення визначає хід наступних технологічних операцій.
Технический прогресс в хлебопечении направлен на интенсификацию процессов приготовления хлебобулочных изделий с целью повышения эффективности производства и сокращение затрат сырья при одновременном повышении качества продукции. Одной из участков, которые требуют замены и модернизации оборудования, есть участок тестопреготовления. Процессы, которые происходят на этом этапе, является наиболее длительными, а качество их проведения определяет ход последующих технологических операций.
Technological advances in the bakery aimed at intensification of preparation of bakery products to improve production efficiency and reduce the cost of raw materials while improving product quality. One of the areas that need replacing and upgrading equipment is part of the dough preparation. Processes that occur at this stage, is the most prolonged and the quality of them determines the course of subsequent manufacturing operations.
 
Date 2013-07-05T09:26:43Z
2013-07-05T09:26:43Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Чепелюк, О. М. Фізичне моделювання процесу приготування рідких опар / О. М. Чепелюк, О. O. Чепелюк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. - № 2 (75). – С. 3-4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8952
 
Language other