Запис Детальніше

Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном
Микробиологические исследования нового виду сливочного масла с инулином
The inulin butter microbiological studies
 
Creator Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
інулін
мікробіологія
сливочное масло
инулин
микробиология
butter
inulin
microbiology
 
Description Розроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла. Разработано новый вид сливочное масло - с добавкой инулина. Проведенные исследования показали, что добавка инулина влияет на состояние жировой и водной фаз в структуре сливочного масла. We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.
 
Date 2013-07-05T11:23:46Z
2013-07-05T11:23:46Z
2001
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевська, Т. О. Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1 (9). - С. 113-117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8965
 
Language other