Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном
Микробиологические исследования нового виду сливочного масла с инулином The inulin butter microbiological studies |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
інулін мікробіологія сливочное масло инулин микробиология butter inulin microbiology |
|
Description |
Розроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла. Разработано новый вид сливочное масло - с добавкой инулина. Проведенные исследования показали, что добавка инулина влияет на состояние жировой и водной фаз в структуре сливочного масла. We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.
|
|
Date |
2013-07-05T11:23:46Z
2013-07-05T11:23:46Z 2001 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1 (9). - С. 113-117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8965 |
|
Language |
other
|
|