Запис Детальніше

Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості
Внешние факторы влияние на деятельность и конкурентноспособность предприятий пищевой промышленности
External factors impact on business activities and competitiveness of food industry
 
Creator Минко, Л. М.
Мынко, Л. Н.
Minko, L.
 
Subject підприємства харчової промисловості
фактори впливу
конкурентоспроможність
факторы влияния
конкурентоспособность
предприятия пищевой промышленности
the factors of influence
сompetitiveness
the food industry
 
Description Для ефективної діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі.
Для эффективной деятельности отечественных предприятий пищевой промышленности необходимо разработать современный экономический механизм обеспечения их конкурентоспособности в рыночной среде. А именно: определить факторы влияния внутренней и внешней среды на конкурентоспособность предприятий пищевой промышленности в рыночных условиях и разработать на их основе систему взаимосвязанных, взаимодействующих показателей для постоянного мониторинга уровня конкурентоспособности украинских предприятий в пищевой отрасли.
For efficient operation of the domestic food industry needs to develop a modern economic way to ensure their competitiveness in the market environment. Namely: to identify factors influence the internal and external environment on the competitiveness of the food industry in market conditions and to develop on the basis of their system of interrelated, interacting indicators for continuous monitoring of the level of competitiveness of Ukrainian enterprises in the food industry.
 
Date 2013-07-05T10:31:39Z
2013-07-05T10:31:39Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // IV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку». – К. : НУХТ, 2008. – C. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8961
 
Language other