Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості
Внешние факторы влияние на деятельность и конкурентноспособность предприятий пищевой промышленности External factors impact on business activities and competitiveness of food industry |
|
Creator |
Минко, Л. М.
Мынко, Л. Н. Minko, L. |
|
Subject |
підприємства харчової промисловості
фактори впливу конкурентоспроможність факторы влияния конкурентоспособность предприятия пищевой промышленности the factors of influence сompetitiveness the food industry |
|
Description |
Для ефективної діяльності вітчизняних підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі. Для эффективной деятельности отечественных предприятий пищевой промышленности необходимо разработать современный экономический механизм обеспечения их конкурентоспособности в рыночной среде. А именно: определить факторы влияния внутренней и внешней среды на конкурентоспособность предприятий пищевой промышленности в рыночных условиях и разработать на их основе систему взаимосвязанных, взаимодействующих показателей для постоянного мониторинга уровня конкурентоспособности украинских предприятий в пищевой отрасли. For efficient operation of the domestic food industry needs to develop a modern economic way to ensure their competitiveness in the market environment. Namely: to identify factors influence the internal and external environment on the competitiveness of the food industry in market conditions and to develop on the basis of their system of interrelated, interacting indicators for continuous monitoring of the level of competitiveness of Ukrainian enterprises in the food industry. |
|
Date |
2013-07-05T10:31:39Z
2013-07-05T10:31:39Z 2008 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // IV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку». – К. : НУХТ, 2008. – C. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8961 |
|
Language |
other
|
|