Оценка риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности с учетом тяжести его последствий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оценка риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности с учетом тяжести его последствий
Оцінка ризику травмування на підприємствах харчової промисловості з урахуванням тяжкості її наслідків Assessment of risk of injury in the food industry, taking into account the severity of its consequences |
|
Creator |
Евтушенко, О. В.
Євтушенко, О. В. Evtushenko, O. |
|
Subject |
безопасность труда
риск вероятность опасность несчастный случай безпека праці ризик ймовірність небезпека нещасний випадок safety and health at work risk accident |
|
Description |
Предложен новый подход при оценивани риска травмирования работников предприятий на основе показателей частоты травматизма со смертельным и без смертельного последствия, что позволит обосновано принимать решения по его профилактике на предприятиях пищевой промышленности. Запропоновано новий підхід при оцінюванні ризику травмування працівників підприємств на основі показників частоти травматизму зі смертельним і без смертельного наслідків, що дозволить обгрунтовано приймати рішення щодо його профілактики на підприємствах харчової промисловості. A new approach for estimating the risk of injury to employees of companies based on indicators of the frequency of accidents with fatal and non-fatal consequences that can justify its decisions on prevention in the food industry. |
|
Date |
2013-07-08T07:51:29Z
2013-07-08T07:51:29Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Евтушенко, О. В. Оценка риска травмирования на предприятиях пищевой промышленности с учетом тяжести его последствий / О. В. Евтушенко // Современное хлебопекарное производство: перспективы развития. Сборник научных трудов. Уральский государственный экономический университет. – Екатеринбург, 2013. - С. 70-73.
ББК 664.6/7 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8979 |
|
Language |
other
|
|