Запис Детальніше

Утворення НДМА в продуктах з топінамбура

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Утворення НДМА в продуктах з топінамбура
Образование НДМА в продуктах из топинамбура
Formation of NDMA in foods from artichoke
 
Creator Шутюк, В. В.
Бессараб, О. С.
Шутюк, В. В.
Бессараб, А. С.
Shutyuk, V.
Bessarab, O.
 
Subject нітрозодиметиламін
топінамбур
екстракт
теплові процеси
нитрозодиметиламин
топинамбур
экстракт
тепловые процессы
nitrozodymetylamin
artichoke
extract
thermal processes
 
Description В статті показано негативний вплив на здоров’я людини канцерогенних речовин в продуктах харчування. Розглянуто питання утворення нітрозодиметиламіну під час теплових процесів у виробництві продуктів з топінамбура.
В статье показано негативное влияние на здоровье человека канцерогенных веществ в продуктах питания. Рассмотрены вопросы образования нитрозодиметиламину при тепловых процессов в производстве продуктов из топинамбура.
The paper shows the negative impact on human health carcinogenic substances in food. Questions nitrozodymetylaminu formation during thermal processes in the production of artichoke.
 
Publisher Шутюк, В. В. Утворення НДМА в продуктах з топінамбура/ В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Научные труды международной научно-практической конференции. - Одесса: Астропринт, 1997. - Ч. ІІ. – С. 39-41.
 
Date 2013-07-08T10:29:44Z
2013-07-08T10:29:44Z
1997
 
Type Article
 
Identifier 966-549-091-5
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8984
 
Language other