Утворення НДМА в продуктах з топінамбура
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Утворення НДМА в продуктах з топінамбура
Образование НДМА в продуктах из топинамбура Formation of NDMA in foods from artichoke |
|
Creator |
Шутюк, В. В.
Бессараб, О. С. Шутюк, В. В. Бессараб, А. С. Shutyuk, V. Bessarab, O. |
|
Subject |
нітрозодиметиламін
топінамбур екстракт теплові процеси нитрозодиметиламин топинамбур экстракт тепловые процессы nitrozodymetylamin artichoke extract thermal processes |
|
Description |
В статті показано негативний вплив на здоров’я людини канцерогенних речовин в продуктах харчування. Розглянуто питання утворення нітрозодиметиламіну під час теплових процесів у виробництві продуктів з топінамбура. В статье показано негативное влияние на здоровье человека канцерогенных веществ в продуктах питания. Рассмотрены вопросы образования нитрозодиметиламину при тепловых процессов в производстве продуктов из топинамбура. The paper shows the negative impact on human health carcinogenic substances in food. Questions nitrozodymetylaminu formation during thermal processes in the production of artichoke. |
|
Publisher |
Шутюк, В. В. Утворення НДМА в продуктах з топінамбура/ В. В. Шутюк, О. С. Бессараб // Научные труды международной научно-практической конференции. - Одесса: Астропринт, 1997. - Ч. ІІ. – С. 39-41.
|
|
Date |
2013-07-08T10:29:44Z
2013-07-08T10:29:44Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
966-549-091-5
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8984 |
|
Language |
other
|
|