Запис Детальніше

Наукове обґрунтування технологій виробництва комбінованих виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукове обґрунтування технологій виробництва комбінованих виробів
Научное обоснование технологий производства комбинированных изделий
Scientific substantiation of the combined technologies of products
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject комбинированные кондитерские изделия
комбіновані кондитерські вироби
сombined confectionery
гидроколлоиды
гідроколлоїди,
hydrocolloids
поверхностно-активные вещества
поверхнево-активні речовини
surface-active substances
 
Description Класифікували комплексні суміші гідроколоїдів та поверхнево-активних речовин для створення піноподібних жирових емульсій, стабілізації піноподібних кондитерських мас, підвищення в'язкості дисперсного середовища фруктових начинок. Классифицировали комплексные смеси гидроколлоидов и поверхностно-активных веществ для создания пенообразных жировых эмульсий, стабилизации пенообразных кондитерских масс, повышения вязкости дисперсной среды фруктовых начинок. Classified the complex mixture of hydrocolloids and surfactants to create a foam fat emulsions, foam stabilization confectionery masses, increasing the viscosity of the dispersion medium fruit fillings.
 
Date 2013-07-08T10:40:07Z
2013-07-08T10:40:07Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Научное обоснование технологий производства комбинированных изделий / В. И. Оболкина // Кондитерское производство. – 2007. – № 4. – С. 2 – 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8986
 
Language other