Наукове обґрунтування технологій виробництва комбінованих виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наукове обґрунтування технологій виробництва комбінованих виробів
Научное обоснование технологий производства комбинированных изделий Scientific substantiation of the combined technologies of products |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
комбинированные кондитерские изделия
комбіновані кондитерські вироби сombined confectionery гидроколлоиды гідроколлоїди, hydrocolloids поверхностно-активные вещества поверхнево-активні речовини surface-active substances |
|
Description |
Класифікували комплексні суміші гідроколоїдів та поверхнево-активних речовин для створення піноподібних жирових емульсій, стабілізації піноподібних кондитерських мас, підвищення в'язкості дисперсного середовища фруктових начинок. Классифицировали комплексные смеси гидроколлоидов и поверхностно-активных веществ для создания пенообразных жировых эмульсий, стабилизации пенообразных кондитерских масс, повышения вязкости дисперсной среды фруктовых начинок. Classified the complex mixture of hydrocolloids and surfactants to create a foam fat emulsions, foam stabilization confectionery masses, increasing the viscosity of the dispersion medium fruit fillings.
|
|
Date |
2013-07-08T10:40:07Z
2013-07-08T10:40:07Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкина, В. И. Научное обоснование технологий производства комбинированных изделий / В. И. Оболкина // Кондитерское производство. – 2007. – № 4. – С. 2 – 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8986 |
|
Language |
other
|
|