Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
Свежий подход к созданию новых технологий получения комбинированных кондитерских изделий. A fresh approach to the creation of new technologies for the combined confectionery |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
комбіновані кондитерські вироби
комбинированные кондитерские изделия сombined confectionery ко-екструзія ко-экструзия co-extrusion формування формирование forming гідроколоїди гидроколлоиды hydrocolloids |
|
Description |
Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії. Рассмотрены комплексное решение проблемы создания нового ассортимента различных групп конкурентоспособности комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-экструзии. Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.
|
|
Date |
2013-07-08T10:43:39Z
2013-07-08T10:43:39Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкіна В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36 – 37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8988 |
|