Запис Детальніше

Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
Свежий подход к созданию новых технологий получения комбинированных кондитерских изделий.
A fresh approach to the creation of new technologies for the combined confectionery
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject комбіновані кондитерські вироби
комбинированные кондитерские изделия
сombined confectionery
ко-екструзія
ко-экструзия
co-extrusion
формування
формирование
forming
гідроколоїди
гидроколлоиды
hydrocolloids
 
Description Розглянуто комплексне розв’язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможності комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії. Рассмотрены комплексное решение проблемы создания нового ассортимента различных групп конкурентоспособности комбинированных кондитерских изделий, которые формируются методом ко-экструзии. Considered a comprehensive solution to create a new range of different groups of competitiveness combined confectionery, which are formed by co-extrusion.
 
Date 2013-07-08T10:43:39Z
2013-07-08T10:43:39Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Оболкіна В. І. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів / В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2009. – № 5 (54). – С. 36 – 37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8988