Удосконалення технологічного процесу виробництва кондитерських виробів з комбінованими корпусами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технологічного процесу виробництва кондитерських виробів з комбінованими корпусами
Совершенствование технологического процесса производства кондитерских изделий с комбинированными корпусами Improving the process of production of confectionery products with combined buildings |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
кондитерские изделия
кондитерські вироби сonfectionery гидроколлоиды гідроколоїди hydrocolloids формование формування molding |
|
Description |
На підставі проведених досліджень розроблені технології виробництва пісочного печива з начинками, оригінальна технологія заварного пряника з введенням волого утримуючих добавок. На основании проведенных исследований разработаны технологии производства песочного печенья с начинками, оригинальная технология заварного пряника с введением влагоудерживающих добавок. Based on these investigations the technology shortcake with fillings, custard original technology with the introduction of water-holding stick additives.
|
|
Date |
2013-07-08T11:40:41Z
2013-07-08T11:40:41Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкина, В. И. Совершенствование технологического процесса производства кондитерских изделий с комбинированными корпусами / В. И. Оболкина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2007. – № 5. – С. 19 – 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8990 |
|