Запис Детальніше

Удосконалення технологічного процесу виробництва кондитерських виробів з комбінованими корпусами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологічного процесу виробництва кондитерських виробів з комбінованими корпусами
Совершенствование технологического процесса производства кондитерских изделий с комбинированными корпусами
Improving the process of production of confectionery products with combined buildings
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject кондитерские изделия
кондитерські вироби
сonfectionery
гидроколлоиды
гідроколоїди
hydrocolloids
формование
формування
molding
 
Description На підставі проведених досліджень розроблені технології виробництва пісочного печива з начинками, оригінальна технологія заварного пряника з введенням волого утримуючих добавок. На основании проведенных исследований разработаны технологии производства песочного печенья с начинками, оригинальная технология заварного пряника с введением влагоудерживающих добавок. Based on these investigations the technology shortcake with fillings, custard original technology with the introduction of water-holding stick additives.
 
Date 2013-07-08T11:40:41Z
2013-07-08T11:40:41Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Совершенствование технологического процесса производства кондитерских изделий с комбинированными корпусами / В. И. Оболкина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України – 2007. – № 5. – С. 19 – 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8990