Запис Детальніше

Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості
Организация микробиологического контроля на предприятиях молочной промышленности
The organization of microbiological control in the dairy industry
 
Creator Шульга, Н. М.
Шульга, Н. М.
Shulga, N.
 
Subject мікробіологічний контроль
молочна промисловість
аналіз
метод визначення
настанова
микробиологический контроль
молочная промышленность
анализ
метод определения
инструкция
microbiological control
dairy industry
analysis
method of determination
guidance
 
Description Наведено вимоги до організації виробничої лабораторії на підприємствах молокопереробної галузі, способи відбирання проб для проведення аналізів, підготовки посуду та матеріалів, настанови щодо проведення основних мікробіологічних досліджень cировини та готової продукції. Приведены требования к организации производственной лаборатории на предприятиях молокоперерабатывающей отрасли, способы отбора проб для проведения анализов, подготовки посуды и материалов, инструкции по проведению основных микробиологических исследований сырья и готовой продукции. The requirements for the organization of industrial laboratories in dairy industry, the methods of sampling for analysis, the preparation of glassware and materials, guidance for the main microbiology tests of raw materials and products are listed.
 
Date 2013-07-08T11:42:37Z
2013-07-08T11:42:37Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Шульга Н. М. Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості / Н. М. Шульга // Молокопереробка. –2010. – № 11. - С. 15 - 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8991
 
Language other