Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості
Организация микробиологического контроля на предприятиях молочной промышленности The organization of microbiological control in the dairy industry |
|
Creator |
Шульга, Н. М.
Шульга, Н. М. Shulga, N. |
|
Subject |
мікробіологічний контроль
молочна промисловість аналіз метод визначення настанова микробиологический контроль молочная промышленность анализ метод определения инструкция microbiological control dairy industry analysis method of determination guidance |
|
Description |
Наведено вимоги до організації виробничої лабораторії на підприємствах молокопереробної галузі, способи відбирання проб для проведення аналізів, підготовки посуду та матеріалів, настанови щодо проведення основних мікробіологічних досліджень cировини та готової продукції. Приведены требования к организации производственной лаборатории на предприятиях молокоперерабатывающей отрасли, способы отбора проб для проведения анализов, подготовки посуды и материалов, инструкции по проведению основных микробиологических исследований сырья и готовой продукции. The requirements for the organization of industrial laboratories in dairy industry, the methods of sampling for analysis, the preparation of glassware and materials, guidance for the main microbiology tests of raw materials and products are listed.
|
|
Date |
2013-07-08T11:42:37Z
2013-07-08T11:42:37Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шульга Н. М. Організація мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості / Н. М. Шульга // Молокопереробка. –2010. – № 11. - С. 15 - 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8991 |
|
Language |
other
|
|