Запис Детальніше

Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
Рябина в кондитерских изделиях вместо искусственных консервантов
Rowan in confectionery products instead of artificial preservatives
 
Creator Дзьогайло, І. І.
Дзьогайло, И. И.
Dzogaylo, I.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject горобина
рябина
rowan
технологія
технология
technology
кондитерські вироби
кондитерские изделия
confectionery
 
Description У статті розглянута перспектива використання напівфабрикатів з ягід горобини для заміни хімічних консервантів у кондитерських виробах. В статье рассмотрена перспектива использования полуфабрикатов из ягод рябины для замены химических консервантов в кондитерских изделиях. The paper consider the use of semi rowan berries to replace chemical preservatives in confectionery.
 
Date 2013-07-09T10:10:13Z
2013-07-09T10:10:13Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Дзьогайло, І. Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів / І. Дзьогайло, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 2. – С. 29–30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9006
 
Language other