Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
Рябина в кондитерских изделиях вместо искусственных консервантов Rowan in confectionery products instead of artificial preservatives |
|
Creator |
Дзьогайло, І. І.
Дзьогайло, И. И. Dzogaylo, I. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. |
|
Subject |
горобина
рябина rowan технологія технология technology кондитерські вироби кондитерские изделия confectionery |
|
Description |
У статті розглянута перспектива використання напівфабрикатів з ягід горобини для заміни хімічних консервантів у кондитерських виробах. В статье рассмотрена перспектива использования полуфабрикатов из ягод рябины для замены химических консервантов в кондитерских изделиях. The paper consider the use of semi rowan berries to replace chemical preservatives in confectionery.
|
|
Date |
2013-07-09T10:10:13Z
2013-07-09T10:10:13Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дзьогайло, І. Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів / І. Дзьогайло, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 2. – С. 29–30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9006 |
|
Language |
other
|
|