Запис Детальніше

Сметана. Технологія та якість

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сметана. Технологія та якість
Сметана. Технология и качество
Sour cream. Technology and quality
 
Creator Шульга, Н. М.
Шульга, Н. М.
Shulga, N.
Млечко, Л. А.
Млечко, Л. А.
Mlechko, L.
 
Subject сметана
технологія
якість
вади сметани
сметана
технология
качество
пороки сметаны
sour cream
technology
quality
defects of sour cream
 
Description Проведено аналіз основних причин формування вад у сметані. Наведені рекомендації щодо їх усунення. Проведен анализ основных причин формирования пороков в сметане. Приведены рекомендации по их устранению. The analysis of the main courses of the defects formation of sour cream was conducted. The recommendations of their elimination were listed.
 
Date 2013-07-09T10:12:08Z
2013-07-09T10:12:08Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шульга, Н. М. Сметана. Технология та якість / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко // Молочное дело. – 2012. - № 6. – С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9007
 
Language other