Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників
Исследование влияния овощного пюре на качество заварных пряников Research of influence on the quality of the vegetable puree gingerbreads |
|
Creator |
Кирпіченкова, О. М.
Кирпиченкова, О. Н. Kirpichenkova, O. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Бадяка, О. Бадяка, А. Badyaka, A. |
|
Subject |
пряники
пряники gingerbread пюре пюре puree пектин пектин pectin волога влага moisture |
|
Description |
За результатами досліджень, які розглядаються у статті, встановлено, що додавання морквяного та гарбузового пюре до рецептурного складу пряників дозволяє подовжити термін їх збереження за рахунок більш міцного зв’язування вологи. Також це дає змогу підвищити харчову цінність пряникових виробів. По результатам исследований, рассматриваемых в статье, установлено, что добавление морковного и тыквенного пюре в рецептурный состав пряников позволяет продлить срок их хранения за счет более прочного связывания влаги. Также это позволяет повысить пищевую ценность пряничных изделий. According to the research discussed in the article, it was found that the addition of carrot and pumpkin puree in a prescription gingerbread structure extends the shelf life at the expense of longer-lasting moisture binding. It also improves the nutritional value of gingerbread products.
|
|
Date |
2013-07-09T10:13:40Z
2013-07-09T10:13:40Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кирпіченкова, О. Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників / О. Кирпіченкова, В. Оболкіна, О. Бадяка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2013. – № 5. – С. 3–5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9008 |
|
Language |
other
|
|