Запис Детальніше

Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників
Исследование влияния овощного пюре на качество заварных пряников
Research of influence on the quality of the vegetable puree gingerbreads
 
Creator Кирпіченкова, О. М.
Кирпиченкова, О. Н.
Kirpichenkova, O.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Бадяка, О.
Бадяка, А.
Badyaka, A.
 
Subject пряники
пряники
gingerbread
пюре
пюре
puree
пектин
пектин
pectin
волога
влага
moisture
 
Description За результатами досліджень, які розглядаються у статті, встановлено, що додавання морквяного та гарбузового пюре до рецептурного складу пряників дозволяє подовжити термін їх збереження за рахунок більш міцного зв’язування вологи. Також це дає змогу підвищити харчову цінність пряникових виробів. По результатам исследований, рассматриваемых в статье, установлено, что добавление морковного и тыквенного пюре в рецептурный состав пряников позволяет продлить срок их хранения за счет более прочного связывания влаги. Также это позволяет повысить пищевую ценность пряничных изделий. According to the research discussed in the article, it was found that the addition of carrot and pumpkin puree in a prescription gingerbread structure extends the shelf life at the expense of longer-lasting moisture binding. It also improves the nutritional value of gingerbread products.
 
Date 2013-07-09T10:13:40Z
2013-07-09T10:13:40Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кирпіченкова, О. Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряників / О. Кирпіченкова, В. Оболкіна, О. Бадяка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2013. – № 5. – С. 3–5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9008
 
Language other