Сыродельное производство
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сыродельное производство
Сироробне виробництво Cheesemaking manyfactured |
|
Creator |
Колеснікова, С. С.
Колесникова, С. С. Kolesnikova, S. |
|
Subject |
молоко
биотехнология сыр качество сыродельное производство молоко біотехнологія сир якість сироробне виробництво milk biotechnological cheese quality |
|
Description |
Влияние качества молока на качество сыра. Приведены последствия нарушений технологии на качество сыра. Биологическая обработка молока в сыроделии улучшает качество и безопасность сыров. Вплив якості молока на якість сиру. Наведені наслідки порушень технології на якість сиру. Біологічна обробка молока поліпшує якість та безпеку сирів. The influence quality of milk on cheese quality. The consequences of breaches of technological on cheese quality. Biological treat milk improve quality and safety cheeses.
|
|
Date |
2013-07-09T10:50:54Z
2013-07-09T10:50:54Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Колесникова, С. С. Сыродельное производство / С. С. Колесникова // Молочное дело. 2008. – № 9. - С. 14 - 15. – №10. - С. 58-59.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9010 |
|