Запис Детальніше

Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини
Полиморфизм глицеридов жировой фазы сливочного масла с криопорошком черной смородины
Polymorphism of glycerides of butter fatty phase with blackcurrant cryopowder
 
Creator Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Rashevska, T.
Gulyy, I.
 
Subject вершкове масло
поліморфізм
тригліцериди
сливочное масло
полиморфизм
триглицериды
butter
polymorphism
triglycerides
 
Description Методом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку
бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового
масла.Методом рентгеноструктурного анализа изучено влияние добавки криопорошку
почек черной смородины на полиморфные превращения в жировой фазе масла.We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis.
 
Date 2013-07-05T12:46:20Z
2013-07-05T12:46:20Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1. - С. 118-123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8972
 
Language other