Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини
Полиморфизм глицеридов жировой фазы сливочного масла с криопорошком черной смородины Polymorphism of glycerides of butter fatty phase with blackcurrant cryopowder |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Rashevska, T. Gulyy, I. |
|
Subject |
вершкове масло
поліморфізм тригліцериди сливочное масло полиморфизм триглицериды butter polymorphism triglycerides |
|
Description |
Методом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового масла.Методом рентгеноструктурного анализа изучено влияние добавки криопорошку почек черной смородины на полиморфные превращения в жировой фазе масла.We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis. |
|
Date |
2013-07-05T12:46:20Z
2013-07-05T12:46:20Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1. - С. 118-123.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8972 |
|
Language |
other
|
|