Порівняння методів оцінки розвитку аварій техногенного характеру на підприємствах харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняння методів оцінки розвитку аварій техногенного характеру на підприємствах харчової промисловості
Сравнение методов оценки развития аварий техногенного характера на предприятиях пищевой промышленности Comparison of evaluation of accidents emergencies in the food industry |
|
Creator |
Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В. Volodchenkova, N. |
|
Subject |
аварія
авария accident вибух взрыв an explosion зона забруднення зона заражения area contamination |
|
Description |
Методика прогнозування наслідків виливу небезпечних хімічних речовин при аваріях передбачає проведення розрахунків для планування заходів щодо захисту населення тільки в приземному шарі повітря та подається у вигляді таблиць, що дає змогу оперативно здійснювати прогнозування масштабів забруднення. Методика враховує більшу кількість факторів, але вимагає більш важких розрахунки, що було усунуто створенням комп’ютерної програми. . Методика прогнозирования последствий утечки опасных химических веществ при авариях предусматривает проведение расчетов для планирования мероприятий по защите населения только в приземном слое воздуха и подается в виде таблиц, что позволяет оперативно осуществлять прогнозирование масштабов загрязнения. Методика учитывает большее количество факторов, но требует более тяжелых расчеты, было устранено созданием компьютерной программы. Methods of predicting the effects of spills of hazardous chemicals involved in accidents settlements to plan measures to protect the population of only the atmospheric boundary layer and submitted in the form of tables, so you can quickly make predicting the extent of contamination. Technique takes into account a greater number of factors, but requires heavier calculations were corrected software development. |
|
Date |
2013-07-10T06:37:44Z
2013-07-10T06:37:44Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Володченкова, Н. В. Порівняння методів оцінки розвитку аварій техногенного характеру на підприємствах харчової промисловості / Н. В. Володченкова : тези доповідей 79-ї Міжнародної наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених, Київ, 15 – 16 квітня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – Ч. II. - С. 735-736.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9019 |
|
Language |
other
|
|