Запис Детальніше

Mathematical modeling of food quality

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Mathematical modeling of food quality
Математическое моделирование качества пищевых продуктов
Математичне моделювання якості харчових продуктів.
 
Creator Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
 
Subject mathematical model of the quality
differential equations
математическая модель качества
дифференциальные уравнения
математична модель якості
диференціальні рівняння
 
Description The considered way of determining the coefficients of mathematical models based on differential equations of the second order is applied in modeling the kinetics of quality change, in the study of structural and mechanical properties of cutting food, centrifugation of fluid disperse systems. Рассмотренный способ определения коэффициентов математических моделей на основе дифференциальных уравнений второго порядка применен при моделировании кинетики изменения качества, исследовании структурно - механических свойств резания пищевых продуктов, центрифугировании текучих дисперсных систем. Розглянутий спосіб знаходження коефіцієнтів математичних моделей на основі диференціальних рівнянь другого порядку використано при моделюванні кінетики зміни якості дослідженні структурно-механічних властивостей різання харчових продуктів, центрифугуванні текучих дисперсних систем.
 
Date 2013-07-10T06:46:37Z
2013-07-10T06:46:37Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Koval, O. Mathematical modeling of food quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 132.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9022
 
Language other