Mathematical modeling of food quality
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Mathematical modeling of food quality
Математическое моделирование качества пищевых продуктов Математичне моделювання якості харчових продуктів. |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. Гуць, В. С. Гуць, В. С. Guts, V. |
|
Subject |
mathematical model of the quality
differential equations математическая модель качества дифференциальные уравнения математична модель якості диференціальні рівняння |
|
Description |
The considered way of determining the coefficients of mathematical models based on differential equations of the second order is applied in modeling the kinetics of quality change, in the study of structural and mechanical properties of cutting food, centrifugation of fluid disperse systems. Рассмотренный способ определения коэффициентов математических моделей на основе дифференциальных уравнений второго порядка применен при моделировании кинетики изменения качества, исследовании структурно - механических свойств резания пищевых продуктов, центрифугировании текучих дисперсных систем. Розглянутий спосіб знаходження коефіцієнтів математичних моделей на основі диференціальних рівнянь другого порядку використано при моделюванні кінетики зміни якості дослідженні структурно-механічних властивостей різання харчових продуктів, центрифугуванні текучих дисперсних систем.
|
|
Date |
2013-07-10T06:46:37Z
2013-07-10T06:46:37Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Koval, O. Mathematical modeling of food quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 132.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9022 |
|
Language |
other
|
|