Food products Assessment of quality
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Food products Assessment of quality
Оценка качества пищевых продуктов Оцінка якості харчових продуктів |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Коваль, О. А. Koval, O. Гуць, В. С. Гуць, В. С. Guts, V. |
|
Subject |
model of forecasting spoilage of food product
модели прогнозирования порчи пищевых продуктов моделі прогнозування псування харчових продуктів |
|
Description |
The theory of kinetic modeling of the quality and shelf life of food products based on second differential order equations offers much more possibilities of the kinetics analysis of accumulating harmful substances in the product in comparison with existing methods of touch, opens new possibilities for the development of standards for their qualitative assessment of food quality. Разработанная теория кинетического моделирования качества и определения срока годности пищевых продуктов на базе дифференциальных уравнений второго порядка открывает значительно большие возможностей анализа кинетики накопления вредных веществ в продукте в сравнении с существующими сенсорными методами, открывает новые возможности для разработки стандартов квалиметрической оценки качества пищевых продуктов. Розроблена теорія кінетичного моделювання якості та визначення терміну придатності харчових продуктів на базі диференціальних рівнянь другого порядку відкриває значно більші можливостей аналізу кінетики накопичення шкідливих речовин в продукті в порівнянні з існуючими сенсорними методами, відкриває нові можливості для розробки стандартів квалиметрической оцінки якості харчових продуктів.
|
|
Date |
2013-07-10T06:48:50Z
2013-07-10T06:48:50Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Koval, O. Food products Assessment of quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9024 |
|
Language |
other
|
|