Запис Детальніше

Food products Assessment of quality

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Food products Assessment of quality
Оценка качества пищевых продуктов
Оцінка якості харчових продуктів
 
Creator Коваль, О. А.
Коваль, О. А.
Koval, O.
Гуць, В. С.
Гуць, В. С.
Guts, V.
 
Subject model of forecasting spoilage of food product
модели прогнозирования порчи пищевых продуктов
моделі прогнозування псування харчових продуктів
 
Description The theory of kinetic modeling of the quality and shelf life of food products based on second differential order equations offers much more possibilities of the kinetics analysis of accumulating harmful substances in the product in comparison with existing methods of touch, opens new possibilities for the development of standards for their qualitative assessment of food quality. Разработанная теория кинетического моделирования качества и определения срока годности пищевых продуктов на базе дифференциальных уравнений второго порядка открывает значительно большие возможностей анализа кинетики накопления вредных веществ в продукте в сравнении с существующими сенсорными методами, открывает новые возможности для разработки стандартов квалиметрической оценки качества пищевых продуктов. Розроблена теорія кінетичного моделювання якості та визначення терміну придатності харчових продуктів на базі диференціальних рівнянь другого порядку відкриває значно більші можливостей аналізу кінетики накопичення шкідливих речовин в продукті в порівнянні з існуючими сенсорними методами, відкриває нові можливості для розробки стандартів квалиметрической оцінки якості харчових продуктів.
 
Date 2013-07-10T06:48:50Z
2013-07-10T06:48:50Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Koval, O. Food products Assessment of quality / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9024
 
Language other