Modeling of mixing bread dough process using computational techniques
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Modeling of mixing bread dough process using computational techniques
Моделювання процесу змішування хлібного тіста з використанням обчислювальної техніки Моделирование процесса смешивания хлебного теста с использованием вычислительной техники |
|
Creator |
Литовченко, І. М.
Стефанов, С. В. Litovchenko, I. Stefanov, S. Литовченко, И. Н. Стефанов, С. В. Hadjiiskij, W. Хаджийський, В. М. Хаджийский, В. М. Luchian, M. Лучіан, М. І. Лучиан, М. И. Mihaylov, I. Михайлов, І. М. Михайлов, И. М. |
|
Subject |
змішування
тісто моделювання Flow Vision смешивание тесто моделирование mixing bread dough modeling simulation |
|
Description |
Змішування є найважливішою операціє у хлібопекарській промисловості. Тісто дуже складний матеріал, який вважається в'язкопружним, та чия поведінка залежить від вологості і температури. Мета цій статті полягає в розробці передових технологій для моделювання змішування тіста, для забезпечення можливості прогнозування оптимальних параметрів конструкції змішувачів з використанням обчислювальних методів. Смешивание является важнейшей операции в хлебопекарной промышленности. Тесто очень сложный материал, считающийся вязкоупругим, чье поведение зависит от влажности и температуры. В этой статье цель заключается в разработке передовых технологий для моделирования смешивания теста, для обеспечения возможности прогнозирования оптимальных параметров конструкции смесителей с использованием вычислительных методов. Mixing is a crucial operation in the bakery industry. The bread dough is a very complex material, considered viscoelastic whose behavior depends on moisture content and temperature. This article aim is to develop advanced technology for modeling bread dough mixing, in order to provide a predictive capability of optimum design parameters of dough mixers using computational techniques. |
|
Date |
2013-07-10T08:40:12Z
2013-07-10T08:40:12Z 2012 |
|
Identifier |
Modeling of mixing bread dough process using computational techniques / M. Luchian, S. Stefanov, I. Litovchenko, I. Michailov, W. Hadgijski // Modern Technologies, in the Food Industry-2012, 1-3 November, 2012, Chişinău (Republic of Moldova). - 2012. - Volume I. - Р. 123-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9031 |
|
Language |
other
|
|