Запис Детальніше

Modeling of mixing bread dough process using computational techniques

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Modeling of mixing bread dough process using computational techniques
Моделювання процесу змішування хлібного тіста з використанням обчислювальної техніки
Моделирование процесса смешивания хлебного теста с использованием вычислительной техники
 
Creator Литовченко, І. М.
Стефанов, С. В.
Litovchenko, I.
Stefanov, S.
Литовченко, И. Н.
Стефанов, С. В.
Hadjiiskij, W.
Хаджийський, В. М.
Хаджийский, В. М.
Luchian, M.
Лучіан, М. І.
Лучиан, М. И.
Mihaylov, I.
Михайлов, І. М.
Михайлов, И. М.
 
Subject змішування
тісто
моделювання
Flow Vision
смешивание
тесто
моделирование
mixing
bread dough
modeling
simulation
 
Description Змішування є найважливішою операціє у хлібопекарській промисловості. Тісто дуже складний матеріал, який вважається в'язкопружним, та чия поведінка залежить від вологості і температури. Мета цій статті полягає в розробці передових технологій для моделювання змішування тіста, для забезпечення можливості прогнозування оптимальних параметрів конструкції змішувачів з використанням обчислювальних методів.

Смешивание является важнейшей операции в хлебопекарной промышленности. Тесто очень сложный материал, считающийся вязкоупругим, чье поведение зависит от влажности и температуры. В этой статье цель заключается в разработке передовых технологий для моделирования смешивания теста, для обеспечения возможности прогнозирования оптимальных параметров конструкции смесителей с использованием вычислительных методов.

Mixing is a crucial operation in the bakery industry. The bread dough is a very complex material, considered viscoelastic whose behavior depends on moisture content and temperature. This article aim is to develop advanced technology for modeling bread dough mixing, in order to provide a predictive capability of optimum design parameters of dough mixers using computational techniques.
 
Date 2013-07-10T08:40:12Z
2013-07-10T08:40:12Z
2012
 
Identifier Modeling of mixing bread dough process using computational techniques / M. Luchian, S. Stefanov, I. Litovchenko, I. Michailov, W. Hadgijski // Modern Technologies, in the Food Industry-2012, 1-3 November, 2012, Chişinău (Republic of Moldova). - 2012. - Volume I. - Р. 123-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9031
 
Language other