Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности
Моделювання технологічних процесів при створенні обладнання харчової промисловості Modeling of technological processes in creating food industry equipment |
|
Creator |
Литовченко, І. М.
Литовченко, И. Н. Litovchenko, I. Стефанов, С. В. Stefanov, S. Стефанов, С. В. Hadjiiskij, W. Хаджийський, В. М. Хаджийский, В. М. Шпак, М. С. Шпак, М. С. Shpak, M. |
|
Subject |
місильні машини
тісто моделювання метод кінцевих елементів месильные машины тесто моделирование метод конечных элементов kneading machine dough modeling simulation finite element method |
|
Description |
У статті аналізується робота обладнання для приготування тіста. Використано метод кінцевих елементів. З цією метою використовуються існуючі моделі, розроблені для реального обладнання. Результати наведені в графічній формі і забезпечують можливість здійснювати оптимізацію структурних і технологічних параметрів промислового обладнання. В статье анализируется работа оборудования для приготовления теста. Использован метод конечных элементов. С этой целью используются существующие модели, разработанной для реального оборудования. Результаты приведены в графической форме и обеспечивают возможность осуществлять оптимизацию структурных и технологических параметров промышленного оборудования. The article analyzes the performance of equipment for dough. Used the method of finite elements. For this purpose, an existing model developed in the practice equipment. Simulated are the main processes in technological equipment. The results are given in graphic form and provide the opportunity to perform optimization of structural and technological parameters of testomesilni bread machines in industry. |
|
Date |
2013-07-10T09:14:32Z
2013-07-10T09:14:32Z 2010 |
|
Identifier |
Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности / И. Литовченко, М. Шпак, С. Стефанов, В. Хаджийски // Научни трудове на Русенския Университет - 2010. – Т. 49, серия 9.2. - С. 50-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9036 |
|
Language |
other
|
|