Запис Детальніше

Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности
Моделювання технологічних процесів при створенні обладнання харчової промисловості
Modeling of technological processes in creating food industry equipment
 
Creator Литовченко, І. М.
Литовченко, И. Н.
Litovchenko, I.
Стефанов, С. В.
Stefanov, S.
Стефанов, С. В.
Hadjiiskij, W.
Хаджийський, В. М.
Хаджийский, В. М.
Шпак, М. С.
Шпак, М. С.
Shpak, M.
 
Subject місильні машини
тісто
моделювання
метод кінцевих елементів
месильные машины
тесто
моделирование
метод конечных элементов
kneading machine
dough
modeling
simulation
finite element method
 
Description У статті аналізується робота обладнання для приготування тіста. Використано метод кінцевих елементів. З цією метою використовуються існуючі моделі, розроблені для реального обладнання. Результати наведені в графічній формі і забезпечують можливість здійснювати оптимізацію структурних і технологічних параметрів промислового обладнання.

В статье анализируется работа оборудования для приготовления теста. Использован метод конечных элементов. С этой целью используются существующие модели, разработанной для реального оборудования. Результаты приведены в графической форме и обеспечивают возможность осуществлять оптимизацию структурных и технологических параметров промышленного оборудования.

The article analyzes the performance of equipment for dough. Used the method of finite elements. For this purpose, an existing model developed in the practice equipment. Simulated are the main processes in technological equipment. The results are given in graphic form and provide the opportunity to perform optimization of structural and technological parameters of testomesilni bread machines in industry.
 
Date 2013-07-10T09:14:32Z
2013-07-10T09:14:32Z
2010
 
Identifier Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности / И. Литовченко, М. Шпак, С. Стефанов, В. Хаджийски // Научни трудове на Русенския Университет - 2010. – Т. 49, серия 9.2. - С. 50-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9036
 
Language other