Запис Детальніше

Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
Сравнительная оценка влияния носителей двухвалентного железа на структурно-механические свойства теста и качество хлеба
Comparative evaluation of the effect of Fe2+-compounds to the structural and mechanical properties of dough and bread quality
 
Creator Губеня, В. О.
Губеня, В. А.
Hubenia, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject хлібобулочні вироби антианемічного призначення
залізодефіцитна анемія
носії двовалентного заліза
збагачені залізом хлібобулочні вироби
фортифіковані хлібобулочні вироби
фортифікація залізом
хлебобулочные изделия антианемического назначения
железодефицитная анемия
носители двухвалентного железа
обогащенные железом хлебобулочные изделия
фортифицированные хлебобулочные изделия
фортификация железом
antianemic bakery products
iron deficiency anemia
Fe2+-compounds
iron-enriched bakery products
fortified bakery products
iron fortification
 
Description У статті теоретично обґрунтовано необхідність збагачення залізом продуктів з борошна та досліджено вплив неорганічних і органічних носіїв двовалентного заліза на перебіг технологічного процесу виробництва хліба.

В статье теоретически обосновано необходимость обогащения железом продуктов с муки и исследовано влияние неорганических и органических носителей двухвалентного железа на ход технологического процесса производства хлеба.

The article deals with the theoretic substantiation of importance of iron-enriched products out of the flour and the effect of the organic and inorganic Fe2+-compounds to the technological process of bread production.
 
Date 2012-02-09T09:52:12Z
2012-02-09T09:52:12Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Губеня, В. О. Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11(48). - С. 13-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/204
 
Language uk_UK