Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
Сравнительная оценка влияния носителей двухвалентного железа на структурно-механические свойства теста и качество хлеба Comparative evaluation of the effect of Fe2+-compounds to the structural and mechanical properties of dough and bread quality |
|
Creator |
Губеня, В. О.
Губеня, В. А. Hubenia, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби антианемічного призначення
залізодефіцитна анемія носії двовалентного заліза збагачені залізом хлібобулочні вироби фортифіковані хлібобулочні вироби фортифікація залізом хлебобулочные изделия антианемического назначения железодефицитная анемия носители двухвалентного железа обогащенные железом хлебобулочные изделия фортифицированные хлебобулочные изделия фортификация железом antianemic bakery products iron deficiency anemia Fe2+-compounds iron-enriched bakery products fortified bakery products iron fortification |
|
Description |
У статті теоретично обґрунтовано необхідність збагачення залізом продуктів з борошна та досліджено вплив неорганічних і органічних носіїв двовалентного заліза на перебіг технологічного процесу виробництва хліба. В статье теоретически обосновано необходимость обогащения железом продуктов с муки и исследовано влияние неорганических и органических носителей двухвалентного железа на ход технологического процесса производства хлеба. The article deals with the theoretic substantiation of importance of iron-enriched products out of the flour and the effect of the organic and inorganic Fe2+-compounds to the technological process of bread production. |
|
Date |
2012-02-09T09:52:12Z
2012-02-09T09:52:12Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Губеня, В. О. Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11(48). - С. 13-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/204 |
|
Language |
uk_UK
|
|