Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів
Сравнительная оценка свойств некоторых видов крахмала и их влияние на качество хлебных изделий Comparative evaluation of properties some kinds of starch and their influence on quality of bread products |
|
Creator |
Літвяк, В. В.
Литвяк, В. В. Litvyak, V. Лісовська, Д. П. Лисовская, Д. П. Lisovskaya, D. Грабовська, О. В. Грабовская, Е. В. Grabovska, O. |
|
Subject |
крохмаль
модифікований крохмаль властивості хлібні вироби крахмал модифицированный крахмал свойства хлебные изделия starch modified starch properties bread products |
|
Description |
Наведено порівняльну оцінку властивостей різних видів крохмалю. Обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання модифікованого картопляного крохмалю для покращення якості та збільшення терміну зберігання хлібних виробів.
Приведена сравнительная оценка свойств различных видов крахмала. Обоснована и экспериментально подтверждена эффективность использования модифицированного картофельного крахмала для улучшения качества и увеличения срока хранения хлебных изделий. The comparative evaluation of properties of different types of starch is given. Described and experimentally verified the effectiveness of uses of modified potato starch to improve quality and increase shelf life of bread products. |
|
Date |
2012-09-27T14:26:07Z
2012-09-27T14:26:07Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Літвяк, В. В. Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів / В. В. Літвяк, Д. П. Лісовська, О. В. Грабовська // Цукор України. - 2011. - № 4(64). - С. 48-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3061 |
|
Language |
other
|
|