Запис Детальніше

Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів
Сравнительная оценка свойств некоторых видов крахмала и их влияние на качество хлебных изделий
Comparative evaluation of properties some kinds of starch and their influence on quality of bread products
 
Creator Літвяк, В. В.
Литвяк, В. В.
Litvyak, V.
Лісовська, Д. П.
Лисовская, Д. П.
Lisovskaya, D.
Грабовська, О. В.
Грабовская, Е. В.
Grabovska, O.
 
Subject крохмаль
модифікований крохмаль
властивості
хлібні вироби
крахмал
модифицированный крахмал
свойства
хлебные изделия
starch
modified starch
properties
bread products
 
Description Наведено порівняльну оцінку властивостей різних видів крохмалю. Обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання модифікованого картопляного крохмалю для покращення якості та збільшення терміну зберігання хлібних виробів.
Приведена сравнительная оценка свойств различных видов крахмала. Обоснована и экспериментально подтверждена эффективность использования модифицированного картофельного крахмала для улучшения качества и увеличения срока хранения хлебных изделий.
The comparative evaluation of properties of different types of starch is given. Described and experimentally verified the effectiveness of uses of modified potato starch to improve quality and increase shelf life of bread products.
 
Date 2012-09-27T14:26:07Z
2012-09-27T14:26:07Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Літвяк, В. В. Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів / В. В. Літвяк, Д. П. Лісовська, О. В. Грабовська // Цукор України. - 2011. - № 4(64). - С. 48-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3061
 
Language other