Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами
Колбаски для гриля, обогащенные микроэлементами Kolbasky grill, obohaschennыe mykroэlementamy |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Лисенко, А. П. Яворський, В. В. Крыжова (Венглюк), Ю. П. Лысенко, А. П. Яворский, В. В. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Lysenko, A. P. Yavorskyi, V. |
|
Subject |
ковбаски
водорості мікроелементи гриль смаження колбаски водоросли микроэлементы гриль жарка sausages seaweeds microelements grill frying |
|
Description |
Розроблено рецептури і технологію ковбасок для гриля з додаванням водоростей фукус та цистозіра чорноморська, які виробляються як напівфабрикат та в смаженому вигляді, визначений вміст в сировині та виробах заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену та втрати вказаних мікроелементів при смаженні ковбасок в грилі. Разработаны рецептуры и технологию колбасок для гриля с добавлением водорослей фукус и цистозира черноморская, которые производятся как полуфабрикат и в жареном виде, определено содержание в сырье и изделиях железа, цинка, меди, кобальта, йода, селена и потери указанных микроэлементов при жарке колбасок в гриле. A compounding and technology for grilling sausages with added seaweed and fucus tsystozira Black Sea, which are produced as semi and fried defined content in raw materials and finished products of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium and loss of these trace elements frying sausages in a grill .
|
|
Date |
2013-05-13T13:32:39Z
2013-05-13T13:32:39Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами / Ю. П. Крижова, А. П. Лисенко, В. В. Яворський // Мясной бизнес. - 2012. – № 4 (110). - С. 36-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7752 |
|
Language |
other
|
|