Запис Детальніше

Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами
Колбаски для гриля, обогащенные микроэлементами
Kolbasky grill, obohaschennыe mykroэlementamy
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Лисенко, А. П.
Яворський, В. В.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Лысенко, А. П.
Яворский, В. В.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Lysenko, A. P.
Yavorskyi, V.
 
Subject ковбаски
водорості
мікроелементи
гриль
смаження
колбаски
водоросли
микроэлементы
гриль
жарка
sausages
seaweeds
microelements
grill
frying
 
Description Розроблено рецептури і технологію ковбасок для гриля з додаванням водоростей фукус та цистозіра чорноморська, які виробляються як напівфабрикат та в смаженому вигляді, визначений вміст в сировині та виробах заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену та втрати вказаних мікроелементів при смаженні ковбасок в грилі. Разработаны рецептуры и технологию колбасок для гриля с добавлением водорослей фукус и цистозира черноморская, которые производятся как полуфабрикат и в жареном виде, определено содержание в сырье и изделиях железа, цинка, меди, кобальта, йода, селена и потери указанных микроэлементов при жарке колбасок в гриле. A compounding and technology for grilling sausages with added seaweed and fucus tsystozira Black Sea, which are produced as semi and fried defined content in raw materials and finished products of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium and loss of these trace elements frying sausages in a grill .
 
Date 2013-05-13T13:32:39Z
2013-05-13T13:32:39Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Крижова, Ю. П. Ковбаски для гриля, збагачені мікроелементами / Ю. П. Крижова, А. П. Лисенко, В. В. Яворський // Мясной бизнес. - 2012. – № 4 (110). - С. 36-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7752
 
Language other