Optimization of fructans extraction from IN VITRO chicory ‘hairy’ roots
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Optimization of fructans extraction from IN VITRO chicory ‘hairy’ roots
Оптимізація умов екстракції фруктанів з «бородатих» коренів цикорію, культивованих IN VITRO Оптимизация условий экстрагирования фруктанов из «бородатых» корней цикория. выращенных IN VITRO |
|
Creator |
Maznyk, L.
Мазник, Л. В. Мазник, Л. В. Maznyk, K. Мазник, К. С. Мазник, К. С. |
|
Subject |
fractionation
optimization fructans Cichorium intybus L extraction фракціонування оптимізація фруктани екстракція фруктани оптимизация екстракция фракционирование |
|
Description |
The article contains a method of fructans optimal allocation modes from "hairy" chicory roots culture under different conditions determining. These conditions are: the extraction temperature, extraction time, soaking time. The results of mathematical processing of experimental data and their generalization are submitted. В роботі міститься методика визначення оптимальних режимів виділення фруктанів з культури «бородатих» коренів цикорію за різних умов. До таких умов віднесені: температура екстракції, її час, час замочування. Наведені результати математичної обробки відповідних експериментальних даних та їх узагальнення. В работе содержится методика определения оптимальных режимов выделения фруктанов из культуры «бородатых» корней цикория при различных условиях. К таким условиям отнесены: температура экстракции, ее время, время замачивания. Приведены результати математической обработки эксперементальных данных и их обобщение.
|
|
Date |
2013-07-11T09:19:18Z
2013-07-11T09:19:18Z 2013 |
|
Identifier |
Maznik, K. Optimization of fructans extraction from IN VITRO chicory ‘hairy’ roots / K. Maznik, L. Maznik // NEEFood – 2013 The Second North and East European Congress on Food 26-29 MAY 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - P. 211.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9063 |
|
Language |
other
|
|