Запис Детальніше

Optimization of fructans extraction from IN VITRO chicory ‘hairy’ roots

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Optimization of fructans extraction from IN VITRO chicory ‘hairy’ roots
Оптимізація умов екстракції фруктанів з «бородатих» коренів цикорію, культивованих IN VITRO
Оптимизация условий экстрагирования фруктанов из «бородатых» корней цикория. выращенных IN VITRO
 
Creator Maznyk, L.
Мазник, Л. В.
Мазник, Л. В.
Maznyk, K.
Мазник, К. С.
Мазник, К. С.
 
Subject fractionation
optimization
fructans
Cichorium intybus L
extraction
фракціонування
оптимізація
фруктани
екстракція
фруктани
оптимизация
екстракция
фракционирование
 
Description The article contains a method of fructans optimal allocation modes from "hairy" chicory roots culture under different conditions determining. These conditions are: the extraction temperature, extraction time, soaking time. The results of mathematical processing of experimental data and their generalization are submitted. В роботі міститься методика визначення оптимальних режимів виділення фруктанів з культури «бородатих» коренів цикорію за різних умов. До таких умов віднесені: температура екстракції, її час, час замочування. Наведені результати математичної обробки відповідних експериментальних даних та їх узагальнення. В работе содержится методика определения оптимальных режимов выделения фруктанов из культуры «бородатых» корней цикория при различных условиях. К таким условиям отнесены: температура экстракции, ее время, время замачивания. Приведены результати математической обработки эксперементальных данных и их обобщение.
 
Date 2013-07-11T09:19:18Z
2013-07-11T09:19:18Z
2013
 
Identifier Maznik, K. Optimization of fructans extraction from IN VITRO chicory ‘hairy’ roots / K. Maznik, L. Maznik // NEEFood – 2013 The Second North and East European Congress on Food 26-29 MAY 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - P. 211.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9063
 
Language other