Моделювання віброударного масажування м'яса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання віброударного масажування м'яса
Моделирование виброударного массирования мяса Modeling of meat massaging |
|
Creator |
Коваль, О. А.
Koval, O. Коваль, О. А. |
|
Subject |
солоні (делікатесні) м'ясні продукти
масажування м'яса моделювання руху м'яса вібромасажери соленые (деликатесные) мясные продукты массирование мяса моделирование движения мяса вибромассажеры meat massaging meat motion modeling vibromassagers salted (delicacy) meat products |
|
Description |
Досліджено механізм тендеризаціїї м'ясних виробів, приведено математичні моделі руху шматка м'яса у вібромасажері. Аналітично показано шляхи зміни режимів масажування для оптимізації технологічного процесу виготовлення солоних (делікатесних) м'ясних продуктів. Исследован механизм тендеризациии мясных изделий, приведены математические модели движения куска мяса в вибромассажер. Аналитически показано пути изменения режимов массирования для оптимизации технологического процесса изготовления соленых (деликатесных) мясных продуктов. The mechanism tenderyzatsiyiyi meat products, The mathematical model of motion of a piece of meat in the Vibro. Analytical shown how to change massaging modes to optimize the process of manufacture of salt (delicious) meat products.
|
|
Date |
2012-08-20T21:45:15Z
2012-08-20T21:45:15Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Коваль, О. А. Моделювання віброударного масажування м'яса / О. А. Коваль // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 220-223.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2172 |
|
Language |
uk_UK
|
|