Запис Детальніше

Моделювання віброударного масажування м'яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання віброударного масажування м'яса
Моделирование виброударного массирования мяса
Modeling of meat massaging
 
Creator Коваль, О. А.
Koval, O.
Коваль, О. А.
 
Subject солоні (делікатесні) м'ясні продукти
масажування м'яса
моделювання руху м'яса
вібромасажери
соленые (деликатесные) мясные продукты
массирование мяса
моделирование движения мяса
вибромассажеры
meat massaging
meat motion modeling
vibromassagers
salted (delicacy) meat products
 
Description Досліджено механізм тендеризаціїї м'ясних виробів, приведено математичні моделі руху шматка м'яса у вібромасажері. Аналітично показано шляхи зміни режимів масажування для оптимізації технологічного процесу виготовлення солоних (делікатесних) м'ясних продуктів. Исследован механизм тендеризациии мясных изделий, приведены математические модели движения куска мяса в вибромассажер. Аналитически показано пути изменения режимов массирования для оптимизации технологического процесса изготовления соленых (деликатесных) мясных продуктов. The mechanism tenderyzatsiyiyi meat products, The mathematical model of motion of a piece of meat in the Vibro. Analytical shown how to change massaging modes to optimize the process of manufacture of salt (delicious) meat products.
 
Date 2012-08-20T21:45:15Z
2012-08-20T21:45:15Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Коваль, О. А. Моделювання віброударного масажування м'яса / О. А. Коваль // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 220-223.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2172
 
Language uk_UK