Запис Детальніше

Влияние глюкозы на растворимость фруктозата кальция в зависимости от температуры

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние глюкозы на растворимость фруктозата кальция в зависимости от температуры
Вплив глюкози на розчинність фруктозата кальцію в залежності від температури
Effect of glucose on the solubility of calcium fructosate depending on temperature
 
Creator Архипович, М. О.
Архипович, Н. А.
Arkhypovych, M.
Чернякова, Т. Я.
Чернякова, Т. Я.
Cherniakova, T.
Усатюк, С. І.
Усатюк, С. И.
Usatyuk, S.
 
Subject глюкоза
фруктоза
фруктозат кальция
растворимость фруктозата кальция
осаждение
глюкоза
фруктоза
фруктозат кальцію
розчинність фруктозату кальцію
осадження
glucose
fructose
calcium fructosate
solubility of calcium fructosate
sedimentation
 
Description В статье представлены результаты исследований растворимости фруктозата кальция в присутствии глюкозы от температуры осаждения. Установлено, что для достижения высокой степени осаждения фруктозы процесс разделения сахаров на составляющие компоненты необходимо проводить при температуре 0 °С.
У статті представлені результати досліджень розчинності фруктозата кальцію в присутності глюкози від температури осадження. Встановлено, що для досягнення високого ступеня осадження фруктози процес поділу цукрів на складові компоненти необхідно проводити при температурі 0 ° С.
The article presents the research results of calcium fructosate solubility in the presence of glucose from the sedimentation temperature. It has been found that to achieve a high degree of sedimentation of fructose the separation process for sugars into their component parts must be carried out at a temperature of 0 ° C.
 
Date 2013-07-12T07:03:24Z
2013-07-12T07:03:24Z
1987
 
Type Article
 
Identifier Архипович, Н. А. Влияние глюкозы на растворимость фруктозата кальция в зависимости от температуры / Н. А. Архипович, Т. Я. Чернякова, С. И. Усатюк; УГУПТ. – Киев, 1987. – 7 c. – Деп. в ГНТБ Украины, 2988- Ук87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9105
 
Language other