Мягкие и рассольные сыры
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мягкие и рассольные сыры
М,які та розсільні сири Soft and rassolnik cheeses |
|
Creator |
Колеснікова, С. С.
Колесникова, С. С. Kolesnikova, S. |
|
Subject |
мягкие сыры
рассольные сыры микробиологические показатели молоко диетичность продукта м´які сири розсільні сири мікробіологічні показники молоко дієтичність продукту soft cheeses rassolnik cheese microbiology shows milk dietetic products |
|
Description |
Мягкие и рассольные сыры занимают особую нишу в сыродельной отрасли. К мягким сырам выдвигаются особые требования по микробиологическим показателям, следовательно, молоко должно быть особо чистым, а бактериальные закваски активными, чтобы обеспечить диетичность и чистоту продукта, так как мягкие сыры , в основном, реализуются в свежем виде. М´які та розсільні сири займають особливу сходинку у сироробній галузі. До м´яких сирів висуваються особливі вимоги щодо мікробіологічних показників, отже, молоко повинно бути особливо чистим, а бактеріальна закваска повинна бути активною, щоби забезпечити диєтичність та чистоту продукту, так як м´які сири, в основному, реалізуються у свіжому вигляді. The soft cheese and pickled cheese take in particular step in cheesemaking branh. Special demand put to the softe and pickled sheeses touch upon on microbiology shows¸ as milk apparently special purity¸ but starter bacterial apparently aktive¸ that secure dietetic and cleanliness products¸ as for soft cheeses¸ in principal¸ in realization fresh appearance.
|
|
Date |
2013-07-15T09:31:12Z
2013-07-15T09:31:12Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Колесникова, С. С. Мягкие и рассольные сыры / С. С. Колесникова // Молочное дело. – 2006. – № 10. - С. 38 - 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9137 |
|
Language |
other
|
|