Запис Детальніше

Мягкие и рассольные сыры

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мягкие и рассольные сыры
М,які та розсільні сири
Soft and rassolnik cheeses
 
Creator Колеснікова, С. С.
Колесникова, С. С.
Kolesnikova, S.
 
Subject мягкие сыры
рассольные сыры
микробиологические показатели
молоко
диетичность продукта
м´які сири
розсільні сири
мікробіологічні показники
молоко
дієтичність продукту
soft cheeses
rassolnik cheese
microbiology shows
milk
dietetic products
 
Description Мягкие и рассольные сыры занимают особую нишу в сыродельной отрасли. К мягким сырам выдвигаются особые требования по микробиологическим показателям, следовательно, молоко должно быть особо чистым, а бактериальные закваски активными, чтобы обеспечить диетичность и чистоту продукта, так как мягкие сыры , в основном, реализуются в свежем виде. М´які та розсільні сири займають особливу сходинку у сироробній галузі. До м´яких сирів висуваються особливі вимоги щодо мікробіологічних показників, отже, молоко повинно бути особливо чистим, а бактеріальна закваска повинна бути активною, щоби забезпечити диєтичність та чистоту продукту, так як м´які сири, в основному, реалізуються у свіжому вигляді. The soft cheese and pickled cheese take in particular step in cheesemaking branh. Special demand put to the softe and pickled sheeses touch upon on microbiology shows¸ as milk apparently special purity¸ but starter bacterial apparently aktive¸ that secure dietetic and cleanliness products¸ as for soft cheeses¸ in principal¸ in realization fresh appearance.
 
Date 2013-07-15T09:31:12Z
2013-07-15T09:31:12Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Колесникова, С. С. Мягкие и рассольные сыры / С. С. Колесникова // Молочное дело. – 2006. – № 10. - С. 38 - 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9137
 
Language other