Запис Детальніше

Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
Классификация мучных кондитерских изделий по доминирующими факторами, определяющими сроки их хранения
Classification of pastry on the dominant factors that determine the terms of their storage
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Олексієнко, Н. В.
Алексеенко, Н. В.
Oleksienko, N.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
pastry
кислотне число
кислотное число
acid number
сорбція вологи
сорбция влаги
moisture sorption
зберігання
хранения
storage
 
Description Досліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. Исследованы и научно обоснованно факторы, имеющие антиокислительную действие на липидный комплекс печенья. Обоснованы особенности процесса черствения пряников. Исследованы сорбционно-десорбцийних способность вафельных листов, приготовленных по разным рецептурам. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.
 
Date 2013-07-15T09:36:03Z
2013-07-15T09:36:03Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, A. M. Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання / A. M. Дорохович, Н. В. Олексієнко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 2000. – № 6. – С. 65 – 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9138
 
Language other