Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання
Классификация мучных кондитерских изделий по доминирующими факторами, определяющими сроки их хранения Classification of pastry on the dominant factors that determine the terms of their storage |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Олексієнко, Н. В. Алексеенко, Н. В. Oleksienko, N. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия pastry кислотне число кислотное число acid number сорбція вологи сорбция влаги moisture sorption зберігання хранения storage |
|
Description |
Досліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. Исследованы и научно обоснованно факторы, имеющие антиокислительную действие на липидный комплекс печенья. Обоснованы особенности процесса черствения пряников. Исследованы сорбционно-десорбцийних способность вафельных листов, приготовленных по разным рецептурам. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.
|
|
Date |
2013-07-15T09:36:03Z
2013-07-15T09:36:03Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, A. M. Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання / A. M. Дорохович, Н. В. Олексієнко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 2000. – № 6. – С. 65 – 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9138 |
|
Language |
other
|
|