Технология плавлених сыров на твороге
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология плавлених сыров на твороге
Технологія плавлених сирів на творозі. The technology processed cheeses in the curds. |
|
Creator |
Бовкун, А. О.
Бовкун, А. А. Bovkun, A. |
|
Subject |
cырье
компоненты соли плавители смесь для плавления плавленый сыр обработка в аппарате творожный сыр плавление в аппарате cировина компоненти солі плавителі суміш для плавлення плавлений сир обробка в апараті творожний сир плавлення в апараті raw material components processed salt blended cheese cream cheese treat to the apparatus curd cheese blended to the apparatus |
|
Description |
Разработана технология производства плавленого сыра с использованием творога в качестве белкового сырья. Подобрана оптимальная композиция солей-плавителей и структурообразователя для плавления творожного сырья. Розроблена технологія виробництва плавленого сиру з використанням творога у якості білкової сировини. Підібрана оптимальна композиція солі-плавителя та структуроутворювача для плавлення творожної сировини. The technology for the manufacture of cream cheese with use curd in the quality protein raw material. Using optimum composition processed salt and laminated structuring for blended curd cheese raw.
|
|
Date |
2013-07-15T09:37:26Z
2013-07-15T09:37:26Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бовкун, А. А. Технология плавлених сыров на твороге / А. А. Бовкун // Молочное дело. – 2006. – № 8. – С. 38 - 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9139 |
|
Language |
other
|
|