Запис Детальніше

Технология плавлених сыров на твороге

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология плавлених сыров на твороге
Технологія плавлених сирів на творозі.
The technology processed cheeses in the curds.
 
Creator Бовкун, А. О.
Бовкун, А. А.
Bovkun, A.
 
Subject cырье
компоненты
соли плавители
смесь для плавления
плавленый сыр
обработка в аппарате
творожный сыр
плавление в аппарате
cировина
компоненти
солі плавителі
суміш для плавлення
плавлений сир
обробка в апараті
творожний сир
плавлення в апараті
raw material
components
processed salt
blended cheese
cream cheese
treat to the apparatus
curd cheese
blended to the apparatus
 
Description Разработана технология производства плавленого сыра с использованием творога в качестве белкового сырья. Подобрана оптимальная композиция солей-плавителей и структурообразователя для плавления творожного сырья. Розроблена технологія виробництва плавленого сиру з використанням творога у якості білкової сировини. Підібрана оптимальна композиція солі-плавителя та структуроутворювача для плавлення творожної сировини. The technology for the manufacture of cream cheese with use curd in the quality protein raw material. Using optimum composition processed salt and laminated structuring for blended curd cheese raw.
 
Date 2013-07-15T09:37:26Z
2013-07-15T09:37:26Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Бовкун, А. А. Технология плавлених сыров на твороге / А. А. Бовкун // Молочное дело. – 2006. – № 8. – С. 38 - 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9139
 
Language other