Запис Детальніше

Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
Вплив овочевих порошків на якість макаронних виробів
Effect of vegetable powders on the quality of the pasta
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G. I.
 
Subject макаронные изделия
макаронні вироби
pasta
овощные порошки
овочеві порошки
vegetable powders
дисперсность
дисперсність
dispersion
структурно-механические свойства
структурно-механічні властивості
structural-strength properties
 
Description В статье рассмотрена возможность использования овощных порошков в макаронных изделиях. Приведены исследования по влиянию овощных порошков на структурно-механические свойства, количество и качество клейковины, формы связи влаги. У статті розглянута можливість використання овочевих порошків у макаронних виробах. Наведено дослідження щодо впливу овочевих порошків на структурно-механічні властивості, кількість і якість клейковини, форми зв'язку вологи. The article describes the use of vegetable powder in pasta. Presented research on the impact of vegetable powders on the structural and mechanical properties, the amount and quality of gluten, moisture forms of communication.
 
Date 2013-07-15T09:45:53Z
2013-07-15T09:45:53Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий / В. Г. Юрчак, В. В. Манк, Г. І. Волощук // Хлебопродукты. – 2005. – № 12. – С. 44 – 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9141
 
Language other