Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий
Вплив овочевих порошків на якість макаронних виробів Effect of vegetable powders on the quality of the pasta |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Манк, В. В. Манк, В. В. Mank, V. Волощук, Г. І. Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. I. |
|
Subject |
макаронные изделия
макаронні вироби pasta овощные порошки овочеві порошки vegetable powders дисперсность дисперсність dispersion структурно-механические свойства структурно-механічні властивості structural-strength properties |
|
Description |
В статье рассмотрена возможность использования овощных порошков в макаронных изделиях. Приведены исследования по влиянию овощных порошков на структурно-механические свойства, количество и качество клейковины, формы связи влаги. У статті розглянута можливість використання овочевих порошків у макаронних виробах. Наведено дослідження щодо впливу овочевих порошків на структурно-механічні властивості, кількість і якість клейковини, форми зв'язку вологи. The article describes the use of vegetable powder in pasta. Presented research on the impact of vegetable powders on the structural and mechanical properties, the amount and quality of gluten, moisture forms of communication.
|
|
Date |
2013-07-15T09:45:53Z
2013-07-15T09:45:53Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Влияние овощных порошков на качество макаронных изделий / В. Г. Юрчак, В. В. Манк, Г. І. Волощук // Хлебопродукты. – 2005. – № 12. – С. 44 – 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9141 |
|
Language |
other
|
|