Традиции новаторства продолжают жить
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Традиции новаторства продолжают жить
Традиції новаторства продовжують жити Tradition of innovation continues to live |
|
Creator |
Рекославский, В. В.
Рекославський, В. В. Rekoslavsky, V. Коваль, Г. В. Коваль, Г. В. Koval, G. |
|
Subject |
передовой опыт
передовий досвід best practices ремонтно-монтажное предприятие ремонтно-монтажне підприємство repair and installation company хлебозавод хлібозавод mechanized bakery оборудование обладнання equipment |
|
Description |
Современные достижения в вопросах механизации и автоматизации хлебопекарного производства являются результатом как целенаправленной политики совершенствования аппаратурного оформления производственных процессов, так и творчества рационализаторов и изобретателей на предприятиях. Сучасні досягнення в питаннях механізації та автоматизації хлібопекарського виробництва є результатом як цілеспрямованої політики вдосконалення апаратурного оформлення виробничих процесів, так і творчості раціоналізаторів і винахідників на підприємствах. Modern advances in matters of mechanization and automation of bakery production are the result of a deliberate policy to improve hardware design of production processes, and the creativity of innovators and inventors in the workplace.
|
|
Date |
2013-07-15T09:29:52Z
2013-07-15T09:29:52Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рекославский, В. В. Традиции новаторства продолжают жить / В. В. Рекославский, Г. В. Коваль // Хлебный бизнес. – 2013. – № 1 (8). – С. 28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9136 |
|