Запис Детальніше

Виробництво органічної продукції як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств АПК України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво органічної продукції як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств АПК України
Изготовлениеорганической продукции как фактор развития конкурентоспособности предприятий АПК Украины
Manufacture of organic products as a factor of competitiveness of agriculture of Ukraine
 
Creator Ємцев, В. І.
Емцев, В. И.
Yemtsev, V.
 
Subject органічна продукція
підприємство
попит
АПК
якість та безпечність продукції
органическая продукция
предприятие
спрос
АПК
качество и безопасность продукции
organic products
enterprise
demand
agriculture
product quality and safety
 
Description Досліджено сучасний стан, переваги та тенденції розвитку органічного сільського господарства та виробництва органічних продуктів в країнах світу та Україні. Проаналізовано статистичні дані, що свідчать про загальну зацікавленість і зростаючий попит населення в органічній продукції. Визначені проблеми розвитку виробництва органічной продукції в Україні та запропановані шляхи їх подолання.

Проведено исследование современного состояния, преимуществ и тенденций развития органического сельского хозяйства и производства органических продуктов в странах мира и Украине. Проанализированы статистические данные, которые свидетельствуют об общей заинтересованности и возрастающем спросе населения на органическую продукцию. Определенны проблемы развития производства органической продукции в Украине и предложены пути их решения.
The current state, advantages and tendencies of organic agriculture and manufacture of organic products in the world and in Ukraine are considered in the article. The statistical data are analyzed and the results demonstrate the growing demand and general interest of people to organic products. The problems connected to the manufacture of organic products in Ukraine are defined and the ways to improve the situation are suggested.
 
Date 2013-07-17T10:34:34Z
2013-07-17T10:34:34Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Ємцев, В. І. Bиробництво органічної продукції як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств АПК України / В. І. Ємцев // Наукові вісті. ПВНЗ «Галицька академія». - 2012. – №1 (20). - С. 119-124.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9171