Запис Детальніше

Влияние продуктов из топинамбура на структурно-механические свойства пшеничного теста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние продуктов из топинамбура на структурно-механические свойства пшеничного теста
Вплив продуктів з топінамбура на структурно-механічні властивості пшеничного тіста
Impact of products from topinambour on the structural and mechanical properties of wheat dough
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Горбатюк, Л. О.
Горбатюк, Л. О.
Gorbatyuk, L.
 
Subject топинамбур
топінамбур
topinambour
порошок топинамбура
порошок топінамбуру
topinambour powder
пюре топинамбура
пюре топінамбуру
topinambour puree
пшеничное тесто
пшеничне тісто
wheat dough
структурно-механические свойства
структурно-механічні властивості
structural and mechanical properties
 
Description В статье представлено исследование по использованию продуктов топинамбура – порошка и пюре – в технологии пшеничного хлеба. Исследовано влияние вносимых добавок на структурно-механические свойства теста. У статті представлено дослідження з використання продуктів топінамбуру – порошку та пюре – у технології пшеничного хліба. Досліджено влив внесених добавок на структурно-механічні властивості тіста. This paper presents the researches on the use of topinambour products such as powder and puree in wheat bread technology. The influence of used supplements on the structural and mechanical properties of dough has been investigated.
 
Date 2013-07-17T08:14:22Z
2013-07-17T08:14:22Z
1991
 
Type Article
 
Identifier Доценко, В. Ф. Влияние продуктов из топинамбура на структурно-механические свойства пшеничного теста / В. Ф. Доценко, Л. О. Горбатюк; УГУПТ. – Киев, 1991. – 12 c. – Деп. в ГНТБ Украины, № 1584-Ук91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9161
 
Language other