Влияние продуктов из топинамбура на структурно-механические свойства пшеничного теста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние продуктов из топинамбура на структурно-механические свойства пшеничного теста
Вплив продуктів з топінамбура на структурно-механічні властивості пшеничного тіста Impact of products from topinambour on the structural and mechanical properties of wheat dough |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Горбатюк, Л. О. Горбатюк, Л. О. Gorbatyuk, L. |
|
Subject |
топинамбур
топінамбур topinambour порошок топинамбура порошок топінамбуру topinambour powder пюре топинамбура пюре топінамбуру topinambour puree пшеничное тесто пшеничне тісто wheat dough структурно-механические свойства структурно-механічні властивості structural and mechanical properties |
|
Description |
В статье представлено исследование по использованию продуктов топинамбура – порошка и пюре – в технологии пшеничного хлеба. Исследовано влияние вносимых добавок на структурно-механические свойства теста. У статті представлено дослідження з використання продуктів топінамбуру – порошку та пюре – у технології пшеничного хліба. Досліджено влив внесених добавок на структурно-механічні властивості тіста. This paper presents the researches on the use of topinambour products such as powder and puree in wheat bread technology. The influence of used supplements on the structural and mechanical properties of dough has been investigated.
|
|
Date |
2013-07-17T08:14:22Z
2013-07-17T08:14:22Z 1991 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Доценко, В. Ф. Влияние продуктов из топинамбура на структурно-механические свойства пшеничного теста / В. Ф. Доценко, Л. О. Горбатюк; УГУПТ. – Киев, 1991. – 12 c. – Деп. в ГНТБ Украины, № 1584-Ук91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9161 |
|
Language |
other
|
|