Запис Детальніше

Влияние новых видов нетрадиционного сырья на гликемический индекс хлеба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние новых видов нетрадиционного сырья на гликемический индекс хлеба
Вплив нових видів нетрадиційної сировини на глікемічний індекс хліба
The impact of new non-conventional raw materials on the glycemic index of bread
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject сахарный диабет
цукровий діабет
diabetes
гликемический индекс
глікемічний індекс
glycemic index
нетрадиционное сырье
нетрадиційна сировина
non-conventional raw materials
хлеб
хліб
bread
 
Description Статья посвящена использованию нового нетрадиционного сырья – космол, порошок из свекольного жома, экстракт солодового корня, семена льна, карбюлоза, продукты из топинамбура – в технологии хлеба для больных сахарным диабетом. Приведены экспериментальные исследования по влиянию указанного сырья на продолжительность гидролиза углеводов мякиша хлеба и гликемический индекс хлеба. Стаття присвячена використанню нової нетрадиційної сировини – космол, порошок з бурякового жому, екстракт солодового кореню, насіння льону, карбюлоза, продукти з топінамбуру – у технології хліба на хворих на цукровий діабет. Наведено експериментальні дослідження з впливу вказаної сировини на тривалість гідролізу вуглеводів м’якушки хліба та глікемічний індекс хліба. Article is devoted to using of new non-traditional raw materials such as kosmol, beet pulp powder, extract out of licorice root, flax seeds, carbulose, products out of topinambour in bread technology for people with diabetic. The experimental researches of the impact of these materials on the duration of hydrolysis of carbohydrates of bread crumb and glycemic index of bread have been lead.
 
Date 2013-07-17T08:03:24Z
2013-07-17T08:03:24Z
1993
 
Type Article
 
Identifier Доценко, В. Ф. Влияние новых видов нетрадиционного сырья на гликемический индекс хлеба / В. Ф. Доценко // Деп. в ГНТБ Украины. – 1993. – № 1890. – 14 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9158
 
Language other