Морозиво функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морозиво функціонального призначення
Мороженое функционального назначения Ice-cream of functional setting |
|
Creator |
Гавриш, А. В.
Шевченко, О. Є. Havrysh, A. Shevchenko, O. E. Гавриш, А. В. Шевченко, О. Е. |
|
Subject |
гемове залізо
гемовое железо gemove iron морозиво еламін глазур органічні сполуки йод мороженое еламин глазурь органические соединения йод ice-cream elamin glaze organic compounds iodine |
|
Description |
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату.Рассмотрены вопросы комплексного обогащения глазированного мороженого на органические соединения йода и железа, разработан рецептурный состав и схемы производства мороженого с добавками эламина и шоколадной глазури, содержащей гемовое железо, как отделочный полуфабрикат.The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product. |
|
Date |
2012-04-16T17:57:10Z
2012-04-16T17:57:10Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гавриш, А. В. Морозиво функціонального призначення / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко // Удосконалення процесыв та обладнання харчових виробництв 2012. - Донецьк : ДонНУЕТ. - Вип. 28. - С. 337-343.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/879 |
|
Language |
uk_UK
|
|