Запис Детальніше

Морозиво функціонального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво функціонального призначення
Мороженое функционального назначения
Ice-cream of functional setting
 
Creator Гавриш, А. В.
Шевченко, О. Є.
Havrysh, A.
Shevchenko, O. E.
Гавриш, А. В.
Шевченко, О. Е.
 
Subject гемове залізо
гемовое железо
gemove iron
морозиво
еламін
глазур
органічні сполуки
йод
мороженое
еламин
глазурь
органические соединения
йод
ice-cream
elamin
glaze
organic compounds
iodine
 
Description Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на
органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату.Рассмотрены вопросы комплексного обогащения глазированного мороженого на органические соединения йода и железа, разработан рецептурный состав и схемы производства мороженого с добавками эламина и шоколадной глазури, содержащей гемовое железо, как отделочный полуфабрикат.The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the
organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of
production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains
gemove iron is developed, as to the intermediate product.
 
Date 2012-04-16T17:57:10Z
2012-04-16T17:57:10Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Гавриш, А. В. Морозиво функціонального призначення / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко // Удосконалення процесыв та обладнання харчових виробництв 2012. - Донецьк : ДонНУЕТ. - Вип. 28. - С. 337-343.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/879
 
Language uk_UK