ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ
Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ
|
|
Creator |
Карпенко В.В.
Коршун М.М. Омельчук С.Т. Седокур Л.К. Бардов В.Г. |
|
Subject |
1.6. Гігієна праці та виробнича санітарія
1.9. Професійні ризики 4.9. Клінічні дослідження |
|
Description |
Встановлено, що просульфурон та препарат на його основі Пік 75 WG,, в.г. належать до 3 класу небезпечності (помірно небезпечні). Показано, що при дотриманні гігієнічних нормативів і регламентів та проведенні належного санітарного контролю використання препарату Пік 75 WG, в.г. не становить небезпеки для працюючих.
|
|
Publisher |
ТОВ «Видавничий дім «Авіцена»
|
|
Date |
2007
|
|
Type |
Стаття
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Identifier |
http://opb.org.ua/2485/1/3%2811%29%20%202007%20%E2%84%969%20opt.pdf
Карпенко В.В., Коршун М.М., Омельчук С.Т., Седокур Л.К., Бардов В.Г. (2007) ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ. Український журнал з проблем медицини праці (3(11)). с. 63-72. ISSN 2223-6757 |
|
Relation |
http://opb.org.ua/2485/
|
|