Запис Детальніше

ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ

Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ
 
Creator Карпенко В.В.
Коршун М.М.
Омельчук С.Т.
Седокур Л.К.
Бардов В.Г.
 
Subject 1.6. Гігієна праці та виробнича санітарія
1.9. Професійні ризики
4.9. Клінічні дослідження
 
Description Встановлено, що просульфурон та препарат на його основі Пік 75 WG,, в.г. належать до 3 класу небезпечності (помірно небезпечні). Показано, що при дотриманні гігієнічних нормативів і регламентів та проведенні належного санітарного контролю використання препарату Пік 75 WG, в.г. не становить небезпеки для працюючих.
 
Publisher ТОВ «Видавничий дім «Авіцена»
 
Date 2007
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://opb.org.ua/2485/1/3%2811%29%20%202007%20%E2%84%969%20opt.pdf
Карпенко В.В., Коршун М.М., Омельчук С.Т., Седокур Л.К., Бардов В.Г. (2007) ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ. Український журнал з проблем медицини праці (3(11)). с. 63-72. ISSN 2223-6757
 
Relation http://opb.org.ua/2485/