Запис Детальніше

Разработка рецептуры оздоровительного продукта с улучшенным белковым составом на основе фруктового пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Разработка рецептуры оздоровительного продукта с улучшенным белковым составом на основе фруктового пюре
Розробка рецептури оздоровчого продукту з поліпшеним білковим складом на основі фруктового пюре
Formulation wellness products with improved protein content on the basis of fruit puree
 
Creator Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
Савчук, Ю. Ю.
Савчук, Ю. Ю.
Savchuk, Y.
 
Subject биологическая ценность
біологічна цінність
biological value
оздоровительный продукт
оздоровчий продукт
wellness products
фруктовое пюре
фруктове пюре
fruit puree
белковый состав
білковий склад
protein composition
 
Description Разработана рецептура нового продукта на основе фруктового пюре, который характеризуется повышенной биологической ценностью. Добавление 15% листового протеина люцерны и 5% солодового экстракта кукурузы позволяет повысить уровень усваиваемости белка продукта на 58,3% и снизить количество белка, используемого нерационально на 81,3%.Розроблено рецептуру нового продукту на основі фруктового пюре, який характеризується підвищеною біологічною цінністю. Додавання 15% листового протеїну люцерни і 5% солодового екстракту кукурудзи дозволяє підвищити рівень засвоюваності білка продукту на 58,3% і знизити кількість білка, використовуваного нераціонально на 81,3%. Formulation of a new product developed on the basis of fruit puree, which is characterized by high biological value. Adding 15% of alfalfa leaf protein and 5% malt extract, corn can increase the level of protein digestibility of the product by 58.3% and reduce the amount of protein used inefficiently by 81.3%.
 
Date 2012-12-12T08:04:43Z
2012-12-12T08:04:43Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4227
 
Language other