Разработка рецептуры оздоровительного продукта с улучшенным белковым составом на основе фруктового пюре
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Разработка рецептуры оздоровительного продукта с улучшенным белковым составом на основе фруктового пюре
Розробка рецептури оздоровчого продукту з поліпшеним білковим складом на основі фруктового пюре Formulation wellness products with improved protein content on the basis of fruit puree |
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. Савчук, Ю. Ю. Савчук, Ю. Ю. Savchuk, Y. |
|
Subject |
биологическая ценность
біологічна цінність biological value оздоровительный продукт оздоровчий продукт wellness products фруктовое пюре фруктове пюре fruit puree белковый состав білковий склад protein composition |
|
Description |
Разработана рецептура нового продукта на основе фруктового пюре, который характеризуется повышенной биологической ценностью. Добавление 15% листового протеина люцерны и 5% солодового экстракта кукурузы позволяет повысить уровень усваиваемости белка продукта на 58,3% и снизить количество белка, используемого нерационально на 81,3%.Розроблено рецептуру нового продукту на основі фруктового пюре, який характеризується підвищеною біологічною цінністю. Додавання 15% листового протеїну люцерни і 5% солодового екстракту кукурудзи дозволяє підвищити рівень засвоюваності білка продукту на 58,3% і знизити кількість білка, використовуваного нераціонально на 81,3%. Formulation of a new product developed on the basis of fruit puree, which is characterized by high biological value. Adding 15% of alfalfa leaf protein and 5% malt extract, corn can increase the level of protein digestibility of the product by 58.3% and reduce the amount of protein used inefficiently by 81.3%.
|
|
Date |
2012-12-12T08:04:43Z
2012-12-12T08:04:43Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4227
|
|
Language |
other
|
|