Применение иммобилизированной β-галактозидазы для гидролиза молочной сыворотки, используемой в хлебопечении
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Применение иммобилизированной β-галактозидазы для гидролиза молочной сыворотки, используемой в хлебопечении
Застосування іммобілізованої β-галактозидази для гідролізу молочної сироватки, використовуваної в хлібопеченні Application of immobilized β-galactosidase to hydrolyze whey used in breadmaking |
|
Creator |
Пічко, В. Д.
Пичко, В. Д. Pichko, V. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Ельчиц, С. В. Ельчиц, С. В. Elchyts, S. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
сыворотка
сироватки whey гидролиз лактозы гідроліз лактози hydrolysis of lactose иммобилизованная β-галактозидаза іммобілізована β-галактозидаза immobilized β-galactosidase хлібопечення |
|
Description |
Статья посвящена изучению влияния гидролизованной с помощью иммобилизованной β-галактозидазы молочной сыворотки на бродильную активность дрожжей, интенсивность брожения теста и качество готового хлеба. Стаття присвячена вивченню впливу гідролізованої за допомогою іммобилізованої β-галактозидази молочної сироватки на бродильну активність дріжджів, інтенсивність бродіння тіста і якість готового хліба. The article is devoted to the investigation of the effect of hydrolyzed whey using immobilized β-galactosidase on the fermentation activity of yeast, fermentation strength of the dough and quality of the finished bread.
|
|
Date |
2013-07-19T06:02:58Z
2013-07-19T06:02:58Z 1982 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Применение иммобилизированной β-галактозидазы для гидролиза молочной сыворотки, используемой в хлебопечении / В. Д. Пичко., В. Ф. Доценко, С. В. Ельчиц, В. И. Дробот // Деп. в УкрНИИНТИ – 1982. – № 3651. – 6 c.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9188 |
|
Language |
other
|
|