Запис Детальніше

Критерії вибору енергозберігаючих заходів з урахуванням вартості життєвого циклу системи опалення будівель

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Критерії вибору енергозберігаючих заходів з урахуванням вартості життєвого циклу системи опалення будівель
 
Creator Сотник, Микола Іванович
Сотник, Николай Иванович
Sotnyk, Mykola Ivanovych
Тітаренко, А.В.
 
Subject енергозбереження
энергосбережение
energy saving
системи теплопостачання
системы теплоснабжения
 
Description Сьогодні постає проблема, яка пов’язана з підвищенням вартості комунальних послуг, у яких найбільшу частку займає плата щодо теплозабезпечення будівель. Причиною цього є щорічне збільшення ціни за природний газ, що транспортується з Росії.
Системи опалення, запроектовані та змонтовані в минулі роки, мають цілу низку недоліків, які в тій чи іншій мірі проявляються під час експлуатації і цих систем, і теплових мереж. Найбільш широко розповсюджені сьогодні системи центрального опалення є погано керованими, надзвичайно енергоємними та інертними. Тому питання щодо пошуку шляхів енергозбереження на даному етапі розвитку нашої держави є однією з найважливіших економічних та екологічних проблем.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-07-22T05:48:43Z
2013-07-22T05:48:43Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сотник, М.І. Критерії вибору енергозберігаючих заходів з урахуванням вартості життєвого циклу системи опалення будівель [Текст] / М.І. Сотник, А.В. Тітаренко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково- технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.2. - С. 114-115.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31488
 
Language uk