Запис Детальніше

До питання енергозбереження а м’ясопереробній галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До питання енергозбереження а м’ясопереробній галузі
К вопросу об энергосбережении в мясоперерабатывающей отрасли
For energy conservation and the meat processing industry
 
Creator Павелко, В. І.
Павелко, В. И.
Pavelko, V.
Заславський, А. І.
Заславский, А. И.
Zaslavskiy, A.
 
Subject енергозбереження
паливно-енергетичні ресурси
м’ясопереробна галузь промисловості
энергосбережение
топливно-энергетические ресурсы
мясоперерабатывающая отрасль промышленности
meat-processing plants
fuel and power resources
energy saving
 
Description В статті проаналізовано сучасний стан енергетики в м'ясопереробній галузі промисловості. Розроблений і запропонований для впровадження комплекс заходів з енергозбереження з метою зменшення витрати паливно-енергетичних ресурсів. 23 В статье проанализировано современное состояние энергетики в мясоперерабатывающей отрасли промышленности. Разработан и предложен для внедрения комплекс мероприятий по энергосбережению с целью уменьшения расхода топливно-энергетических ресурсов. This paper analyzes the current state of energy in the meat industry. Designed and proposed a set of measures for the implementation of energy efficiency to reduce consumption of energy resources.
 
Date 2013-07-22T11:56:25Z
2013-07-22T11:56:25Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Павелко, В. І. К вопросу об энергосбережении в мясоперерабатывающей отрасли / В. І. Па -велко, А. І. Заславський // Мясной бизнес. – 2004. - №11. – С. 62-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9209
 
Language other