До питання енергозбереження а м’ясопереробній галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
До питання енергозбереження а м’ясопереробній галузі
К вопросу об энергосбережении в мясоперерабатывающей отрасли For energy conservation and the meat processing industry |
|
Creator |
Павелко, В. І.
Павелко, В. И. Pavelko, V. Заславський, А. І. Заславский, А. И. Zaslavskiy, A. |
|
Subject |
енергозбереження
паливно-енергетичні ресурси м’ясопереробна галузь промисловості энергосбережение топливно-энергетические ресурсы мясоперерабатывающая отрасль промышленности meat-processing plants fuel and power resources energy saving |
|
Description |
В статті проаналізовано сучасний стан енергетики в м'ясопереробній галузі промисловості. Розроблений і запропонований для впровадження комплекс заходів з енергозбереження з метою зменшення витрати паливно-енергетичних ресурсів. 23 В статье проанализировано современное состояние энергетики в мясоперерабатывающей отрасли промышленности. Разработан и предложен для внедрения комплекс мероприятий по энергосбережению с целью уменьшения расхода топливно-энергетических ресурсов. This paper analyzes the current state of energy in the meat industry. Designed and proposed a set of measures for the implementation of energy efficiency to reduce consumption of energy resources.
|
|
Date |
2013-07-22T11:56:25Z
2013-07-22T11:56:25Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Павелко, В. І. К вопросу об энергосбережении в мясоперерабатывающей отрасли / В. І. Па -велко, А. І. Заславський // Мясной бизнес. – 2004. - №11. – С. 62-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9209 |
|
Language |
other
|
|