Запис Детальніше

Кондитерські вироби та здоров'я людини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кондитерські вироби та здоров'я людини
Кондитерские изделия и здоровье человека
Confectionery and human health
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject фізіологічно-функціональні інгредієнти
физиологически-функциональные ингредиенты
physiologically functional ingredients
кондитерські вироби
знижена калорійність
глікемічний індекс
кондитерские изделия
сниженная калорийность
гликемический индекс
confectionery
reduced calorie
glycemic index
 
Description Представлено розробки кондитерських виробів: з застосуванням цукрозамінників (лактитол, ізомальт) з низьким глікемічним індексом; зі зниженою на 25% калорійністю; з застосуванням низки фізіологічно функціональних сировинних інгредієнтів.
Представлено разработки кондитерских изделий: с применением сахарозаменителей (лактитол и изомальт) з низким гликемическим індексом; с сниженной калорийностью, с применением ряда физиологически функциональных ингредиентов.
Developments of confectionery: the use of sugar substitutes (lactitol and isomalt) with low glycemic іndeks, with a reduced calorie, with the use of a number of physiologically functional ingredients.
 
Date 2012-09-22T07:52:45Z
2012-09-22T07:52:45Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
 
Language uk_UK