Кондитерські вироби та здоров'я людини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кондитерські вироби та здоров'я людини
Кондитерские изделия и здоровье человека Confectionery and human health |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
фізіологічно-функціональні інгредієнти
физиологически-функциональные ингредиенты physiologically functional ingredients кондитерські вироби знижена калорійність глікемічний індекс кондитерские изделия сниженная калорийность гликемический индекс confectionery reduced calorie glycemic index |
|
Description |
Представлено розробки кондитерських виробів: з застосуванням цукрозамінників (лактитол, ізомальт) з низьким глікемічним індексом; зі зниженою на 25% калорійністю; з застосуванням низки фізіологічно функціональних сировинних інгредієнтів.
Представлено разработки кондитерских изделий: с применением сахарозаменителей (лактитол и изомальт) з низким гликемическим індексом; с сниженной калорийностью, с применением ряда физиологически функциональных ингредиентов. Developments of confectionery: the use of sugar substitutes (lactitol and isomalt) with low glycemic іndeks, with a reduced calorie, with the use of a number of physiologically functional ingredients. |
|
Date |
2012-09-22T07:52:45Z
2012-09-22T07:52:45Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
|
|
Language |
uk_UK
|
|